2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125013 بازدید | 28510 پست
خا خونمه 😂😂😂

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام هووووی تو داشتی اون بالا یواشکی میخوندی من مونده بودم غصه تو عکسو ندیدی🤪😀

ن بابا ، اومدم چتای دیشبتون رو بخونم دیدم همه بیدارین 😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

فدا مدا😘😘

عخشی😘

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

منم ب ادامه خوابم 

فعلا بچه ها

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😐ماهم از این دورهمیا داشتیم ی سری عقده ایی گزارش زدن😐خوش باشین    بای

اگه سنت بهمون میخورد نگه میداشتیمت‌.

خوش باشی عزیزم.خدافظ🌹❤

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اگه سنت بهمون میخورد نگه میداشتیمت‌. خوش باشی عزیزم.خدافظ🌹❤

😜❤مهم نیس :)

😘👋

ساری کله صبحی چشمات نمیبینه سلاممو علیک بگی🙄😕😕

خل و چلِ با ادب😀😀 اون اول یه سلام اجمالی دادم دیگه ، بعدش تو رو لایکیدم😂😂😂

مثل خرس گریزلی همش میخوابی که 😂😂😂

عاااره اصن خسته ام هنوز ، کلی هم کار دارم ، اه چیه شهرستان🤕

خل و چلِ با ادب😀😀 اون اول یه سلام اجمالی دادم دیگه ، بعدش تو رو لایکیدم😂😂😂

واالله چشم داری هرکدومش ماشاالله به این بزرگی🖐

بعدپیام منو نمیبینی😂😂😂

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203

میرم دوباره میام 

فعلا بچه ها🖐️

واالله چشم داری هرکدومش ماشاالله به این بزرگی🖐 بعدپیام منو نمیبینی😂😂😂

من فدات شم ببخش منو 😀😀😀

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 33 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز