2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124894 بازدید | 28510 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این هیکلش بیشتر به من میخوره 😂

شما میدونی کلیپ های اینستا رو چجوری لینک کنم ک،اونی ک اینستا نداره ببینه؟

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
شما میدونی کلیپ های اینستا رو چجوری لینک کنم ک،اونی ک اینستا نداره ببینه؟

خب طرف میتونه بدون اینکه اینستا رو نصب کنه وقتی کلیپو واسش میفرستین وارد کلیپ که میشه  توی اینستا عضو شه بعدش دیگه هر چی که واسش فرستادینو میتونه ببینه 

مثل خون در رگهای من... ❤️#
خب طرف میتونه بدون اینکه اینستا رو نصب کنه وقتی کلیپو واسش میفرستین وارد کلیپ که میشه  توی اینس ...

نه ببینید من خالم اینستا نداره،سن بالام هست.نمیخواد نصب کنه.

بعد من لینک یک کلیپ رو کپی میکنم براش.میگه میزنم روش نمیتونم ببینم.گاهی لینکارو تو تلگرام کپی میکنم دانلود میکنم بعد براش میفرستم.ولی کلیپای۱۰ثانیه ای نمیشه اینکارو کرد

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نه ببینید من خالم اینستا نداره،سن بالام هست.نمیخواد نصب کنه. بعد من لینک یک کلیپ رو کپی میکنم براش. ...

خب ارغوان خانوم منم کلیپا رو توی تلگرام با ربات دانلود میکردم ولی اینو نمیدونم منظورتون استوریاس؟ 

نه ببینید من خالم اینستا نداره،سن بالام هست.نمیخواد نصب کنه. بعد من لینک یک کلیپ رو کپی میکنم براش. ...

برنامه insta downloder رو دانلود کنین چه فیلم چه استوری رو اگه بخواین دانلود کنین روی سه نقطه بزنین گزینه ی اشتراک گذاری رو انتخاب کنین و وارد همین برنامه بشین کلیپو خودکار براتون دانلود میکنه 

برنامه insta downloder رو دانلود کنین چه فیلم چه استوری رو اگه بخواین دانلود کنین روی سه نقطه بزنین ...

مرسی

منم چون خودم اینستاندارم متوجه شدم چی میگی بعضی وقت ها بعضی کلیپ اینستاتومرورگربازنمیشه 

فکرکنم چون قبلا عضو شده باشی ولی الان برنامشو نداری کد وروددمیخواد

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203