2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124894 بازدید | 28510 پست
خنگول ها باهمه تون دارم چت میکنم 

نخسته اشتباهی نانازم عشقم نفرستی😶😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂منکه دارم میرم دوباره میام

رفتین باغ؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دیشب تادو دوربع سایت بودم .هیچکی نبود نامردها

ااا من ده دقیقه ب دو لایکت کردم خاموش بودی ک ، من شوهرم حساس شده ب شب بیداریهام ، میخوام کمش کنم شیفت شب رو

نه فعلا بلکم کنسل شه شاید دوساعت دیگه

خدا کنه کنسل شه ،چیه همش باغ باغ😶🙄 

خدا کنه کنسل شه ،چیه همش باغ باغ😶🙄 

اون هفته نرفتم ک تو نبودی،بهارم نبود

من وبارکد بودیم😂😂😂

خودت الان کجایی😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
منم خسته بودم سرمو گذاشتم رفتم  ارام و علیرضا بیداربودن من خواب رفتم. یهو ۳ پاشدم

شبای سایت یه چی دیگست اصن

اون هفته نرفتم ک تو نبودی،بهارم نبود من وبارکد بودیم😂😂😂 خودت الان کجایی😂😂

منم مجبوری اومدم و گرنه اصن دوست ندارم تو خو غریبه نیسی🙄😶

بارکدم نیست چن روزه