2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125033 بازدید | 28510 پست
بامامانش اخه دوست شدم😀😀😀

فکرکن یه لحظه مامانش جواب داده ارغوان تعجب کرده پس چرا صدا نیکی اینجوریه اینکه جوون نیست😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
عارع دیگه باید ازالان یادبگیرم روی پای خودم ب ایستم 

پس چرا یهو فاز جدی وسرسنگینی برداشتی 

ذلیل شده فکر کردی مابیکاریم میایم سایت 😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس چرا یهو فاز جدی وسرسنگینی برداشتی  ذلیل شده فکر کردی مابیکاریم میایم سایت 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂✋

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂😂😂😂✋

والله تواین تاپیک هرچی معلمه مهندسه گرگ وال استریت ریخته .فکر کرده مابیکاریم 😂😂😂😂

والله تواین تاپیک هرچی معلمه مهندسه گرگ وال استریت ریخته .فکر کرده مابیکاریم 😂😂😂😂

😂😂😂😂 تو روحت😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂😂 تو روحت😂😂

😂😂😂😂 تو روحت😂😂

جز فعالین بازار بورس وتِررررررر کاری هستیم 

نیکی ام که دست به آچار خیره سرش😂😂😂😂😂

جز فعالین بازار بورس وتِررررررر کاری هستیم  نیکی ام که دست به آچار خیره سرش😂😂😂😂😂

والله اومده برا ما کلاس میزاره😂😂😂

والله اومده برا ما کلاس میزاره😂😂😂

راستی آچار   ه معنیش بده؟

سایت قبول نکرد ه اخرشو بزارم

فکرکن یه لحظه مامانش جواب داده ارغوان تعجب کرده پس چرا صدا نیکی اینجوریه اینکه جوون نیست😂😂😂

نه خیلی تحویلم گرفت😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
راستی آچار   ه معنیش بده؟ سایت قبول نکرد ه اخرشو بزارم

نمیدونم ک 🤷

من الان امتحان کردم دیدم غیر مجازه😂😂

ب حق چیزای ندیده و نشنیده😂

نمیدونم ک 🤷 من الان امتحان کردم دیدم غیر مجازه😂😂 ب حق چیزای ندیده و نشنیده😂

برق های ماهم یه نیم ساعتی رفت

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
نه خیلی تحویلم گرفت😍

هههه

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
چهرتو اینجور میکنی اتیش به دل من میزنی که  اَه گندت بزنن من رفتم

در مورد حالم دیگه چیزی نگو عزیز دلم 

بهار جان  

روزگار دیگه با ما هم نمیسازه

2790
2778
2791
2779
2792