2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125326 بازدید | 28510 پست
بهار نیکی کجاست😟

😁😁😁سلام جیگرم 

نیکی داره نماز شب میخونه تو رو دعا مکنه 

یا الله  و یا الله  و یا الله

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
خوب بود حالش؟  چقد جای ارغوان خالیه 😟😕😕😕

الان خوبم 😁

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب بود حالش؟  چقد جای ارغوان خالیه 😟😕😕😕

سلام عزیزم مرسی ک ب یاد بودی😍😘😘😘😘😘😘😘😘وقت نکردم اصلا ک

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

باید راهی یافت، برایِ زندگی را زندگی کردن،

نه فقط زندگی را گُذَراندَن ..

باید راهی یافت،

برایِ صبح ها با اُمید چشم گُشودَن،

برایِ شب ها با آرامشِ خیال خوابیدن..

اینطور که نمیشود،

نمیشود که زندگی را فقط گذراند،

نمیشود که تمام شدنِ فصلی و رسیدنِ فصلی جدید را فقط خُنَکایِ ناگهانیِ هوا یادَت بیاورد،

نمیشود تا نوکِ دماغَت یخ نکرده حواسَت به رسیدنِ پاییز نباشد..

اینطور پیش بِرَوی یک آن چَشم باز میکنی

خودَت را میانِ خزانِ زردِ زندگی ات میابی،

و یادت هم نمی آید چطور گذَرانده ای مسیرِ بهاری و سبزِ زندگی ات را..

اصلا خدا را هم خوش نمی آید،

راهَت داده به دنیایَش که نقشَت را ایفا کنی،

یک روز خوبُ حتی یک روز بد،

یک روز شیرینُ حتی یک روز تلخ،

یک روز آرامُ حتی یک روز پُرهیاهو،

وظیفه ی تو زندگی را با تمام و کمالَش زندگی کردن است،

با تمامِ سِکانس هایِ تلخ و شیرینَش..

نمیشود که همه اش خسته باشی

و سَرِ سکانس هایِ تلخ بهانه بیاوری و گوشه ای به قهر کِز کنی و بازی نکنی ..

حق داری که خستگی ات را در کنی،

اما حق نداری که دیگر مسیر را ادامه ندهی ..

اینطور که نمیشود،

تا دیر نشده باید راهی پیدا کرد،

باید زندگی را زندگی کرد ..

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

سلام ساری جون 

سلام ارغوان جونم

سلام کپک ❤❤❤❤

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلام ساری جون  سلام ارغوان جونم سلام کپک ❤❤❤❤

سلام بهاری

صبح بهاریت بخیر و شادی

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام بهاری صبح بهاریت بخیر و شادی

مرسی ساری جووووونم 

چه خبرها🥰🥰🥰

مرسی ساری جووووونم  چه خبرها🥰🥰🥰

قربونت خبری نیست ، تو چه خبر

حوصله ام سر رفته اول صبحی

اخه جمعه ادم خونه می مونه☹️☹️☹️☹️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

قربونت خبری نیست ، تو چه خبر حوصله ام سر رفته اول صبحی اخه جمعه ادم خونه می مونه☹️☹️☹️☹️

اره واقعا اعصاب خورد کنیه 

خوب برو بیرون پارکی خیابونی بابچه ها

سلام ساری جون  سلام ارغوان جونم سلام کپک ❤❤❤❤

سلام  

کپک عمته😁

سلام     کپک عمته😁

اخ چقدر تو مهربون شدی عشقممممم 

خیلی دوستتون دارم 😍😍😍

هم تو هم ساری هم ارغوان گیان هم فاطی عزیزم 

هم آذین مهربونم 😍😍😍

سلام ب همگی❤❤❤💋💋💋💋💋❤❤❤🤩🤩🤩

سلام به روی ماهت گلم 

کوجایی خانوووم 

اخ چقدر تو مهربون شدی عشقممممم  خیلی دوستتون دارم 😍😍😍 هم تو هم ساری هم ارغوان گیان هم فاطی ...

😀😀😀فدات 

امروز خوب خوبم شنگولم   

بگو هر چی میخوای

😀😀😀فدات  امروز خوب خوبم شنگولم     بگو هر چی میخوای

الهی که همیشه لبت خندون باشه نیکی جونم