2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 126522 بازدید | 28510 پست
ساری شب کجا رفتی  گفتی یکم دیگه میام

مشکوک میزنه🤔😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
دیشب نبود ک، پریشب بود ک رفتم بخوابم، ک گفتم اگ نیومدم فکرم اینجاست😀😀 دیشب ک تا دو اینجا بودیم🤔🤔 ...

من تا۳فیلم دیدم 

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😂😂😂😂😂خا شوخی کردم

حس حسادت منو تحریک کن، یهو فیس میدم برا ایناهااا😂😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دیشب نبود ک، پریشب بود ک رفتم بخوابم، ک گفتم اگ نیومدم فکرم اینجاست😀😀 دیشب ک تا دو اینجا بودیم🤔🤔 ...

نه دیشبم یهو رفتی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نه دیشبم یهو رفتی

هم دو ب بعد؟؟؟ یا قبلش🤔🤔🤔

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

حس حسادت منو تحریک کن، یهو فیس میدم برا ایناهااا😂😂😂😂😂

😂😂😂😂اقامیکفت بزار من چشامو میبندم😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂اقامیکفت بزار من چشامو میبندم😀

همین مونده بود اقا هم ب جمع حسودا بپیونده😂😂😂😂😂😂

عاره لایک کن، بعدش ک اعلاناتشو چک کرد بردار از دوباره لایک کن🤭🤭🤭🤭🤭😉😉😉

فکر خوفیه😈😈

همین مونده بود اقا هم ب جمع حسودا بپیونده😂😂😂😂😂😂

اونجا ک کامل براش توضبح دادم راجب تو😂😂😂😂

هم دو ب بعد؟؟؟ یا قبلش🤔🤔🤔

رفته haبرده پشت مشت ها خفتش کرده😂😂😂😂😂

۱۱ ۱۲ بودفک کنم

اهان اونموقع رفتم شوهره رو خواب کردم ،دخترم سر شبی خوابشو زده بود باهم تو‌پذیرایی بودیم تا نصفه شب، یهو دیدم صدام میکنه کجایی، گفتم خوابم برده برد 😐😐😐😐😂😂😂😂