2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125221 بازدید | 28510 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مردم ک از خنده😀😀😀

😂😂😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
تو انگار بیشتر بهت فشار اومده  بیشتر پاره شدی 😂😂😂😂😂😂

سلام وقتی خودتون جوابش رو دادین چرا منو تگ می کنین؟ منو در صورتی تگ کنین شما کمال احترام رو گذاشتین بعد ایشون توهین کرده فعلا تاپیک رو قفل کنین نیم ساعت بعد دوباره باز کنین بهشون تذکر میدم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام وقتی خودتون جوابش رو دادین چرا منو تگ می کنین؟ منو در صورتی تگ کنین شما کمال احترام رو گذاشتین ...

چشم خیلی ممنون از پی گیریتون

خسته نباشین 😊

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلام وقتی خودتون جوابش رو دادین چرا منو تگ می کنین؟ منو در صورتی تگ کنین شما کمال احترام رو گذاشتین ...

بنظرتون حرفش زشت نبوده

یهو پرید وسط

هی هم ادامه داد

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
عزیزم تربیتت دست خودت نبوده من بهت خورده نمیگرم راحت باش اونی ک باید کوتاهی نمیکرده،کرده

سلام وقتی کسی بی ادبی میکنه فقط گزارش بزنین پستش رو با تگ کردن و جواب دادن باعث میشین بیشتر توهین کنه بعد هم بین خودتون دعوا هست به خانواده کاری نداشته باشین

انقد زر بزن پاره شی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سلام دفعه بعد با این ادبیات پست بذارین دسترسیتون بسته میشه لطفا همیشه بدون توهین و با احترام پست بذارین

سلام وقتی کسی بی ادبی میکنه فقط گزارش بزنین پستش رو با تگ کردن و جواب دادن باعث میشین بیشتر توهین کن ...

سلام گزارشم زدیم عزیزم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
چند تا اسگل بهم رسیدید خوبه دیگ ...بعدشم با یکی دیگ صحبت میکردم سعی کن کم 💩بخور 

از این استیکر هم استفاده نکنین چون ممنوع هست و دسترسیتون بسته میشه  

سلام وقتی کسی بی ادبی میکنه فقط گزارش بزنین پستش رو با تگ کردن و جواب دادن باعث میشین بیشتر توهین کن ...

مرسی

خدا از بزرگی کمتون نکنه 😊😊😊😊☺

ممنون از پیگیریتون😍😍😘 

نی نی یار عزیز ، فقط امضاتون😀😀😀😂👍👌

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نی نی یار جان  خسته نباشی دلاور ✋

بنظرتون حرفش زشت نبوده یهو پرید وسط هی هم ادامه داد

چرا خیلی زشت بود ولی وقتی کسی بی ادبی میکنه جواب ندین همون جا تمام میشه گزارشم که زدین تذکر میگیره باز تکرار کنه دسترسیش بسته میشه