2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125221 بازدید | 28510 پست
تو انگار بیشتر بهت فشار اومده  بیشتر پاره شدی 😂😂😂😂😂😂

جوابشو نده باهرکسی دهن ب دهن نشو فقط گزارش پست

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5  

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا اسگل بهم رسیدید خوبه دیگ ...بعدشم با یکی دیگ صحبت میکردم سعی کن کم 💩بخور 

عزیزم تربیتت دست خودت نبوده

من بهت خورده نمیگرم راحت باش

اونی ک باید کوتاهی نمیکرده،کرده

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
انقد زر بزن پاره شی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

۹ خرداد دوروز میمونم 😊😊😊

بسلامتی 😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بسلامتی 😀😀😀

سلامت باشی 😍😍😍

از الان ذوق دارم🤩🤩🤩🤩

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه هامن برم کارامو بکنم

هرکسی دهنشو باز کرد جواب ندید توروخدا فقط رو پستش گزارش بزنید زودتر رسیدگی میشه

چند تا اسگل بهم رسیدید خوبه دیگ ...بعدشم با یکی دیگ صحبت میکردم سعی کن کم 💩بخور 

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

نی نی یار جان این خانوم یکه باره از خواب پاشدن بی جهت توهین میکنن😐😐😐😐 

بچه هامن برم کارامو بکنم هرکسی دهنشو باز کرد جواب ندید توروخدا فقط رو پستش گزارش بزنید زودتر رسیدگی ...

به خاطر کل روی شماچشم🤐

کلاسامون هم تموم شد 💃💃💃💃💃💃💃

@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5     نی نی یار جان این خانوم یکه باره از خواب ...

خواب به خواب بیفته هی 😂😂😂😂

به خاطر کل روی شماچشم🤐

😂😂😂والا شاید یکی خودشو بکشه تا ته چاه توالت

مگه ماهم باید باهاش بریم🙂بزارید تنهایی فیض ببره

کلاسامون هم تموم شد 💃💃💃💃💃💃💃

جان من بریم حالا یه دور فیلمشو ببینیم

نی نی یار جان این کاربر بی ادب فحاشی کردن