2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 126564 بازدید | 28510 پست
ببخشید😀😀😀علیرضا کلا همین یدونه عمه رو داره چه بیان چه بریم میشه جزو خاطرات تاریخیمون😀

بازم خوش بحالتون 😀😀😀 چه پایه👍😀 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

الهی فدات شم معذرت میخوام😍😀😀😀

نه نانازم تو چرا معذرت بخوای فداتشم 

ان شالله به شادی 😍😍😍

منم چندروز دیگه تولدمه میرم پیش خانواده 

😊😊😊

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بازم خوش بحالتون 😀😀😀 چه پایه👍😀 

اره عمه ش ۵۵ سالشه بنده خدا همسرش ۱۰ساله فوت کرده.

ولی بچه های حوبی داره.ازدیروز ک گفتیم میایم دوسه بار زنگ زدن ک توروخدا کنسل نکنید بخاطر کار😀😀😀😀داماد ها و عروس هاشم پایه ن

من از عمه های خودم بیشتر دوسش دارم‌میرم انکار خونه خودمه.همه کارمیکنم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نه نانازم تو چرا معذرت بخوای فداتشم  ان شالله به شادی 😍😍😍 منم چندروز دیگه تولدمه میرم پیش ...

اااااپیشاپیش مبارک😍😍😍😍😍😍😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اره عمه ش ۵۵ سالشه بنده خدا همسرش ۱۰ساله فوت کرده. ولی بچه های حوبی داره.ازدیروز ک گفتیم میایم دوسه ...

خداحفظش کنه🙂 خودتون تنهایی میرین یا مادرشوهرت اینام میان؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اااااپیشاپیش مبارک😍😍😍😍😍😍😍

ممنونم گلم 😍😍😍

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
نه نانازم تو چرا معذرت بخوای فداتشم  ان شالله به شادی 😍😍😍 منم چندروز دیگه تولدمه میرم پیش ...

اا مبارکا باشه 🙂🥰🥰🥰 چندمه؟؟؟ 

چن روز میمونی؟

اا مبارکا باشه 🙂🥰🥰🥰 چندمه؟؟؟  چن روز میمونی؟

۹ خرداد

دوروز میمونم 😊😊😊

سهم بدم تحلیل کنی ارغوانم 😀😀😀

چند تا اسگل بهم رسیدید خوبه دیگ ...بعدشم با یکی دیگ صحبت میکردم سعی کن کم 💩بخور 

- عَز خودِتون‌ اِنسآنیَت بہ جآ بِذآرید تولیدِ مِثل رو هَمِہ حِيوونآ هَم بَلَدَن😹🖕🏿

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_5  

به این کاربر بی ادب که هرچی لیاقت خودشه به نامیگه رسیدگی کنین

خداحفظش کنه🙂 خودتون تنهایی میرین یا مادرشوهرت اینام میان؟

مادرشوهرم اینا

اصلا مادرشوهرم ی پای خل بازیامونه😂😂😂😂عمه و مادرشوهرم مثل پت ومت هستن😀

@نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_5     به این کاربر بی ادب که هرچی لیاقت خودشه ب ...

انقد زر بزن پاره شی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

- عَز خودِتون‌ اِنسآنیَت بہ جآ بِذآرید تولیدِ مِثل رو هَمِہ حِيوونآ هَم بَلَدَن😹🖕🏿

بی ادب بی شخصیت 

تاپیکمو ترک کن 

انقد زر بزن پاره شی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تو انگار بیشتر بهت فشار اومده 

بیشتر پاره شدی 😂😂😂😂😂😂