2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125191 بازدید | 28510 پست
چی آقا؟ یا در؟

ارغوان توام 😯🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
کلا تواخلاقیاتت من کم طاقتم  حوصله صبرکردن ندارم

خب شما تو این مدت چجوری منو شناختی؟

مثلا من اخلاقتو میدونم ک زود داغ میکنی زودم خنک میشی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلا تواخلاقیاتت من کم طاقتم  حوصله صبرکردن ندارم

ادم ساکتی ام تو دنیای واقعی،ولی حرفمو بصورت مودبانه کاملا رک میزنم

شاید این

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
خب شما تو این مدت چجوری منو شناختی؟ مثلا من اخلاقتو میدونم ک زود داغ میکنی زودم خنک میشی

صبور

پایبند به تعهدات (خودمم هستم)

بانظم 

خانم مهربون خوبی زیاد داری گلم 

منظورم اینه ازنظر خودت بدترین عادتت چیه؟

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
ادم ساکتی ام تو دنیای واقعی،ولی حرفمو بصورت مودبانه کاملا رک میزنم شاید این

خیلی ام خوبه 

رک گویی رو دوست دارم تا با طعنه حرف زدن رو

صبور پایبند به تعهدات (خودمم هستم) بانظم  خانم مهربون خوبی زیاد داری گلم  منظورم اینه ...

اااااا وااای چه خوشحااااال شدمممم 😍😍😍😍😍خداکنه اینجوری باشم واقعا 💋💋💋💋مرسی❤

خیلی ام خوبه  رک گویی رو دوست دارم تا با طعنه حرف زدن رو

کاملا رک هستم

شاید این بد باشه.

یکی ام اینکه علیرضا ازین اخلاقم شاکی میشه ک اگه ناراحت باشم ازدستش یا هرکسی سکوت میکنم زیادم سکوت میکنم.جوری ک طرف مقابل اشکش درمیاد🙄ولی خب کم پیش میاد

کاملا رک هستم شاید این بد باشه. یکی ام اینکه علیرضا ازین اخلاقم شاکی میشه ک اگه ناراحت باشم ازدستش ...

نه دیگه این یکی رو به حاجی حق میدم

اااااا وااای چه خوشحااااال شدمممم 😍😍😍😍😍خداکنه اینجوری باشم واقعا 💋💋💋💋مرسی❤

اووووه بیشتر از این هاتعریفی گلم😍😍😍

نه دیگه این یکی رو به حاجی حق میدم

😂😂😂😂😂سکوت بهتر از بدوبیراهه ک😀😀😀

ولی من تو رو خوب خوب میشناسم.خیلی مهربونی ولی زود عصبی میشی و صبرت کمه،مشورت میکنی ولی اخرسر کارخودتو میکنی😂😂😂

اووووه بیشتر از این هاتعریفی گلم😍😍😍

نه اینکه دیگه زیاده ولی خوبی ازخودته دوستم😍😘

من اصلا پولم نمیدم.همینجوری ب ارام زیاد میده😎

اون ک آره ب اراد هم زیاد میده😜

درسته ازشون خوشم نمیاد هههه ولی جونش واس اراد در میره خییلی بهش میرسه 

تو آسمون چیزی بخوا د   سریع براش فراهمه

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
اون ک آره ب اراد هم زیاد میده😜 درسته ازشون خوشم نمیاد هههه ولی جونش واس اراد در میره خییلی بهش میر ...

خا🙄😀😀😀😀😀

😂😂😂😂😂سکوت بهتر از بدوبیراهه ک😀😀😀 ولی من تو رو خوب خوب میشناسم.خیلی مهربونی ولی زود عصبی میش ...

خا سر هرجیز الکی که عصبی نمیشم 

یکی بهم گفت رفیقاتو خیلی دوست داری روشون تعصب داری 

شاید راست ترین حرفش به من همین بود.

ولی راست نیگی اخرسر کارخودمو میکنم😂😂😂😂😂