2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125191 بازدید | 28510 پست
هااااااان وحشی بودن با مذکر مگه بده ؟

من نمیتونم باشم   

اینجور مواقع فقط میترکم و گریه میکنم 

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیتونم باشم     اینجور مواقع فقط میترکم و گریه میکنم

وقتی باسه تا داداش بزرگ بشه ادم توقع لطافت نداشته باش 😂😂😂😂😂

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
وقتی باسه تا داداش بزرگ بشه ادم توقع لطافت نداشته باش 😂😂😂😂😂

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

من برم تا ساعت ۳ 😘😘😘😘😘😘😘

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

منتظر لایک ساری باشین 😂😂😂😂😂

منتظر لایک ساری باشین 😂😂😂😂😂

😀😀😀😛😛😛

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

یعنی کوفت بگیرین تک تکتون حالمو بد کردین با این فساد هاتون🤢🤢🤢🤢😀😀😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂

ارغوان امروز معلممون گفت ک بازرس داریم همش انلاین باشین🤕🤕🤕

ارغوان امروز معلممون گفت ک بازرس داریم همش انلاین باشین🤕🤕🤕

😂😂😂😂😂خب باشین دیگه

تو روح بازرسشون

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂😂خب باشین دیگه تو روح بازرسشون

اخه جالب اینجاست معلمشون تا حالا پا تخته درس نمیداد امروز کلن همش پا تخته بود با ماژیک😐 اینقدم ب ما سپرد سه نکنین😂😂😂

اخه جالب اینجاست معلمشون تا حالا پا تخته درس نمیداد امروز کلن همش پا تخته بود با ماژیک😐 اینقدم ب ما ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

جدی میگم ارغوان کلاسمون تو شاده، هی میاد وات میگه چکار کنین چه کار نکنین😂