2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125033 بازدید | 28510 پست

برین دیگه بسته 😔😔😔

ولی یادت باشه اقا عرفان اینجاهیچکی باحضورت موافق نبود من ضمانتتو میکردم میگفتم نه گناه داره پسر خوبیه ولی بااتفاق امروز نشون دادین که حق بابچه ها بوده

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برین دیگه بسته 😔😔😔 ولی یادت باشه اقا عرفان اینجاهیچکی باحضورت موافق نبود من ضمانتتو میکردم میگفت ...

بهار🙄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

از هیچکدومتون توقع نداشتم نه از عرفان 

نه مونا نه ارغوان نه ساری .

بای

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
ول کن.تاپیکو ببند بریم تا صبح.۷بیا باز کن

منکه استارتر نیستم

از هیچکدومتون توقع نداشتم نه از عرفان  نه مونا نه ارغوان نه ساری . بای

ادم همیشه از کسایی ک توقع نداره ضربه میخوره

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من بی خبر ازهمه جام من مهمونی بودم اومدم دیدم اینطور شده  ناراحتی ارغوان ناراحتی ماهست  ...

چرا پای خط رو میکشی وسط 

بدبخت مادر مرده😕

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
از هیچکدومتون توقع نداشتم نه از عرفان  نه مونا نه ارغوان نه ساری . بای

مونا کیه بابا تو ام هی مونا مونا

مونا اندازه ش همونقدری بود ک اونجا حرف زد

چرا پای خط رو میکشی وسط  بدبخت مادر مرده😕

توهم نزن نیکی 

____________یعنی پایان جمله 

توهم نزن نیکی  ____________یعنی پایان جمله

خفّههه

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

سلام دخترا 😐

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)