2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125013 بازدید | 28510 پست
من که عذر خواهی کردم از ارغوان

لطفا دوستتو توجیح کن 

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
ببخشید بچه هااا، نمیخواستم ناراحتتون کنم😔😔😔😔😔😔😔😔😔 خداحافظ

بشین سرجات 

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اقای عرفان رفتی چی به دوستت گفتی که هم جین برداشتی کرده باید بیای معذرت خواهی کنی  ارامشو بهم ...

ول کن بابا بهار

اینقدر تک نکن.ایشون ک بمن وصله نزد ک

اونی ک حرف اسکرین زد بد اسکرین گرفته

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بشین سرجات 

میبینی خو، ارغوانم ازم ناراحته، خو چیکار کنم؟؟؟ 😔😔😔😔😔

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ببخشید بچه هااا، نمیخواستم ناراحتتون کنم😔😔😔😔😔😔😔😔😔 خداحافظ

😂😂😂😂بشین تو 

فقط همین مونده

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من که عذر خواهی کردم از ارغوان

پس منظورش از اسکیرین چیه؟

😂😂😂😂بشین تو  فقط همین مونده

اخه منو پشت دراومدن😔 اخرین بار و اولین بار ک پشت یکی دراومدم میخواستم از ریشه بخشکونمش🤦🤦 یادت نرفته ک سر لیلا تاپیک بارکد🤕

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من از اسکرین خبری ندارم  چرا کشش میدین؟ من با ارغوان خانوم صحبتمو کردم

من بی خبر ازهمه جام

من مهمونی بودم اومدم دیدم اینطور شده 

ناراحتی ارغوان ناراحتی ماهست 

بحث دیگه تمومه ______________________

ارغوان جان تو از من ناراحت نباش، ک اگه ازم دلخور باشی انگار همه دنیا ازم دلخورن😔😔😔😔

اخه منو پشت دراومدن😔 اخرین بار و اولین بار ک پشت یکی دراومدم میخواستم از ریشه بخشکونمش🤦🤦 یادت نرف ...

ما با بارکد فرق داریم اخه😀

ما با بارکد فرق داریم اخه😀

تو با همه فرق داری.....