2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125013 بازدید | 28510 پست
اااا پسر من از کیّه داره میخنده 😂😂😂

اره خیلی خوب بود.مثل نسکافه بودم موقع دیدن یکم تلخ یکم شیرین

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اره خیلی خوب بود.مثل نسکافه بودم موقع دیدن یکم تلخ یکم شیرین

😀😀😀 من فدااای تو بشم ک بهترین دوست دنیا، اصن مگه داریم مث تو 😘😘😘😘

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😀😀😀 من فدااای تو بشم ک بهترین دوست دنیا، اصن مگه داریم مث تو 😘😘😘😘

خیلی ممنون از لایک هات 

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
خیلی ممنون از لایک هات 

چی میگی بهار؟؟؟ 

من چیزی گفتم کاری کردم تیکه میندازی😖😖

منو نشناختی هنوز 😔😔😔

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

هر کسی که به دوست من ارغوان توهین کرده باید عذر خواهی کنه  ازش 

دوست من اهل این کارها نیست 

تهمت بهش نزنین 

ارغوان من بهترینه نجیبه بااصالته خانومه 

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

اگه مشکلی بامن دارین باخودم روبه رو بشین نه دوست هام 

اووووی بهار با تواَمااااا 😔😔😔😔

تقصیر من چیه این وسط 😔😔😔

اصن من برم بمیرم 🥺🥺

ببخشید 😔😔😔😔

اووووی بهار با تواَمااااا 😔😔😔😔 تقصیر من چیه این وسط 😔😔😔 اصن من برم بمیرم 🥺🥺 ببخشید 😔😔...

یک ساعته اون بالایی نه لایکی نه حرفی 

لااقل بلایک بفهمم مشتمی

اگه مشکلی بامن دارین باخودم روبه رو بشین نه دوست هام 

مشکل اصلا من و تو نیکی و ساری نیستیم...

مشکل از دست بی نمک ماست

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
یک ساعته اون بالایی نه لایکی نه حرفی  لااقل بلایک بفهمم مشتمی

پشت منم نبود ک

ب زبون اومدم😏

اقای عرفان رفتی چی به دوستت گفتی که هم جین برداشتی کرده

باید بیای معذرت خواهی کنی 

ارامشو بهم ریختی 

مقصرکار مونا نیست توهستی اقاعرفان 

این وصله ها به ارغوان نمیچسبه

@notoriosbig  

من اصن بلد نیستم پشت در بیام خب ، منو نشناختین هنوز😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

ببخشید بچه هااا، نمیخواستم ناراحتتون کنم😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خداحافظ

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز