2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124991 بازدید | 28510 پست
توام فقط لایک کن 😂😂😂😂

خا😂😂😂 داشتم اهنگ ارغوانو گوش میدادم 😂😂 لهنتی خیلی غمگینه ادم خود ب خود دلش تنگ میشه اصن برا کی خدا میدونه 😂😂😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خا😂😂😂 داشتم اهنگ ارغوانو گوش میدادم 😂😂 لهنتی خیلی غمگینه ادم خود ب خود دلش تنگ میشه اصن برا کی ...

اهنگ ترکی؟

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اهنگ ترکی؟

ن اون یکی😂😂😂 اصلا خبر داری ک من ، دلتنگتم بی معرفت....

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ن اون یکی😂😂😂 اصلا خبر داری ک من ، دلتنگتم بی معرفت....

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
والله 😂😂😂 

هیچی ارزش غصه خوردن نداره 😊😊😊😊

هیچی ارزش غصه خوردن نداره 😊😊😊😊

هووووووم😀🙂

خا😂😂😂 داشتم اهنگ ارغوانو گوش میدادم 😂😂 لهنتی خیلی غمگینه ادم خود ب خود دلش تنگ میشه اصن برا کی ...

🙄😏

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂😐😑

😶😶😶😶🤭🤭🤭

سلام عزیزم  خانه بیرون  یه خورده کار داشتم

هرجاهستی موفق باشی گلم 🥰

هرجاهستی موفق باشی گلم 🥰

تک و تنها اینجا چه میکنی مارکو😀😀😀

تک و تنها اینجا چه میکنی مارکو😀😀😀

Pvباارغی جوووووونم😂😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز