2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125033 بازدید | 28510 پست
نمیدونم ک ، حافظه گوگلمه، ایمیل م ب اون خاطره کار نیمکنه دیگه😐😐😐

🙄ببرش خدماتی

داداشم نیست رفته ماموریت وگرنه میپرسیدم ازش ک

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
🙄ببرش خدماتی داداشم نیست رفته ماموریت وگرنه میپرسیدم ازش ک

شوهره نمیره، منم این کرونا دستمو بسته🤕🤕🤕🤕

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

افتادیم رو دور تکرار و تا کی باید بشنویم از هم بد و بیراه رو تا کی باید میون ...

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
 یه رحمی کن به من که واسه تو شدم یارو لالایی بخون نمونم شبو بیدارو لبخند بزن من بزنم واسه تو ...

هی سخت نکن واسمون رارو تا کی باید گریه کنم پاک کنم چشم تر و تارو ♫♪♭
تا کی باید حرف بزنم چیزی نگی گوش ندی حرفارو نکن این کارو
بیا از دوش من این دفعه رو تو بردار این بارو ♫♪♭
یه رحمی کن به من که واسه تو شدم یارو لالایی بخون واسم نمونم شبا بیدارو
لبخند بزن من بزنم واسه تو گیتارو اسپند برات دود کنم دور کنم درد و بلاهارو ♫♪♭

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

گرچه پیر است این تنم ، دل نوجوانی میکند
در خیال خام خود هی نغمه خوانی میکند

شرمی از پیری ندارد قلب بی پروای من
زیر چشمی بی حیا کار نهانی میکند

عاشقی ها میکند دل ، گرچه میداند که غم
لحظه لحظه از برایش نوحه خوانی میکند

هی بسازد نقشی ازروی نگاری هر دمی
درخیالش زیر گوشش پرده خوانی میکند

عقل بیچاره به گِل مانده ولیکن دست خود
داده بر دست ِ دل و ،با او تبانی میکند

گیج و منگم کرده این دل، آنچنانی کاین زبان
همچو او رفته ز دست و ، لنَتَرانی میکند

گفتمش رسوا مکن ما را بدین شهرو دیار
دیدمش رسوا مرا ، سطحِ جهانی میکند

بلبلی را دیده دل اندر شبی نیلوفری
دست وپایش کرده گم، شیرین زبانی میکند

ای غنچه خندان چرا خون در دل ما میکنی

خاری به خود می بندی و ما را ز سر وا میکنی

یوهو 😀😀بالاخره درست شد ایمیلم💪💪😍😍🕺🕺💃💃💃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

گرچه پیر است این تنم ، دل نوجوانی میکند در خیال خام خود هی نغمه خوانی میکند شرمی از پیری ندارد قلب ...

آن کس که بگیرد به دلم جای تو را کیست؟

چون تنگ برایت شده دل،جای کسی نیست

تا نقش رُخَت ،شاه دلم مات نموده است

بی روی تو و عشق تو دیگر نتوان زیست

دستم به دعا هرشب و از هجر تو نالم

جز صبر و تحمل تو بگو چاره ی من چیست؟

گفتم به صبا کی خبر از یار من آری؟

گفتا  تو چه جویی که ز  یارت خبری نیست

((منصور)) بمیرد ز غم عشق تو اما

دانی که دوای غم این عشق کهن چیست ؟    

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

شماها چتونه😐😐😐😕😕😕

یوهو 😀😀بالاخره درست شد ایمیلم💪💪😍😍🕺🕺💃💃💃

مبارکه  

سود های ارزت رو توش ببینی

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
شماها چتونه😐😐😐😕😕😕

خخخ

فاز برداشتیم😂

مبارکه     سود های ارزت رو توش ببینی

نه هنوز ایمیلم درست شده، باید برم اطلاعاتم رو تو اکسکوینو ثبت کنم 😀😀😀

خخخ فاز برداشتیم😂

بد جورم فاز برداشتین😂😂😂 من چرا هر کار میکنم هیچی ب ذهنم نمیاد براتون برم تو فاز😐🙄🙄😝

نه هنوز ایمیلم درست شده، باید برم اطلاعاتم رو تو اکسکوینو ثبت کنم 😀😀😀

اکسکو‌ دیگه چ کوفیته

بد جورم فاز برداشتین😂😂😂 من چرا هر کار میکنم هیچی ب ذهنم نمیاد براتون برم تو فاز😐🙄🙄😝

خخخ‌ بس ک خنگی ک

2790
2778
2791
2779
2792