2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125013 بازدید | 28510 پست
😂😂😂😂😂😂واستا اقابیاد میکم مسخره ش کردی

ااا من چه کار ب اقا دارم، اصن اسم بردم من😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ااا من چه کار ب اقا دارم، اصن اسم بردم من😂😂😂

😀😀😀😀😂😂😂😂من برم باید روشونه تخم مرغ سرتونو بزارید

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😀😀😀😀😂😂😂😂من برم باید روشونه تخم مرغ سرتونو بزارید

نه فقط ارغوان😀😀😀😀 تو هم هیچ جا نمیری😐🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نه فقط ارغوان😀😀😀😀 تو هم هیچ جا نمیری😐🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

نمیرم ک😀😀😀

هرچقدم دوستش داشته باشم😀😀😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نمیرم ک😀😀😀 هرچقدم دوستش داشته باشم😀😀😀

👍👍😍😍😍😍😀😀

نمیرم ک😀😀😀 هرچقدم دوستش داشته باشم😀😀😀

یه رحمی کن به من که واسه تو شدم یارو
لالایی بخون نمونم شبو بیدارو
لبخند بزن من بزنم واسه تو گیتارو
اسفند برات دود کنم دور کنم درد و بلا رو

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
😂😂😂😂😂😂واستا اقابیاد میکم مسخره ش کردی

افتادیم رو دور تکرار و تا کی باید بشنویم از هم بد و بیراه رو
تا کی باید میون بحثامون از من هی اصرارو از تو هی انکارو

آخه رفتاراش منو دیوونم کرده اگه دیدینش بهش بگین برگرده  
سرده سر پره سردرده نیستی ببینی نبودت چیکارم کرده

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
 یه رحمی کن به من که واسه تو شدم یارو لالایی بخون نمونم شبو بیدارو لبخند بزن من بزنم واسه تو ...

خواستم بهت چیزی نگم

تا باچشام خواهش کنم

درارو بستم روت تا

احساس ارامش کنم

باورنمیکنم ولی

انگار غرور من شکست💔

اگه دلت میخواد بری

اصرارمن بی فایده س🖤

افتادیم رو دور تکرار و تا کی باید بشنویم از هم بد و بیراه رو تا کی باید میون ...

هر کاری میکنه دلم

تابغضمو پهنون کنه

چی میتونه فکرتو رو

از سرمن بیرون کنه

یا داغ رو دلم بزار

یاک از عشقت کم نکن

تمام تو سهم منه❤

ب کم قانعم نکن

خواستم بهت چیزی نگم تا....‌.🖤

شادمهر

بهار ببین اینو @anselgirl    

یه رحمی کن به من که واسه تو شدم یارو لالایی بخون نمونم شبو بیدارو لبخند بزن من بزنم واسه تو ...

https://irsv.upmusics.com/Downloads/Musics/Mohammad Alizadeh | Mahe Asal 96 (320).mp3

خواستم بهت چیزی نگم تا باچشام خواهش کنم درارو بستم روت تا احساس ارامش کنم باورنمیکنم ولی انگار ...

چرا حافظه ت پرشده

نمیدونم ک ، حافظه گوگلمه، ایمیل م ب اون خاطره کار نیمکنه دیگه😐😐😐

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز