2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125013 بازدید | 28510 پست
بهار جان اهل کجا هستی 

شمالیم جانان

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره گلم من یه مدت نبودم اما میومدم دوستامو لایک میکردم می دیدمت 

انشالله ک بیشتر ببینمت جانانم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
چرا کسی پی ویی من نمیاد😑هن....

بهار جان میگم خودت ک خیلی گلی دوستاتم صد درصد مثل خودتن.

ولی اگه ناراحت نشی من و بقیه دخترا ترجیح میدیم خودمون باشیم.ماها تقریبا ۸ ۹ ماهه شاید بیشتر همو میشناسیم.باهم اخت شدیم نه از شوخی هم ناراحت میشیم نه از دعوای هم....خودتم ک اتاق بزرگه و مبصری رو بهت دادیم....

پس ترجیحا خودمون باشیم عالیه🙂😍😘باعرض معذرت

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بهار جان میگم خودت ک خیلی گلی دوستاتم صد درصد مثل خودتن. ولی اگه ناراحت نشی من و بقیه دخترا ترجیح م ...

باش عزیزم....ممنونم

قهر نکنی🙄

ن بابااا قهراخ چرا من اولم خاستم اجازشوبگیرم 

خودم زیادیم😂😂

ن بابااا قهراخ چرا من اولم خاستم اجازشوبگیرم  خودم زیادیم😂😂

نههههه خودت تاج سری😘😍😍😍😍😘😘😘

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نههههه خودت تاج سری😘😍😍😍😍😘😘😘

فداتبشم عشق دلمی جیگرم😘😘

🙄🙄🙄😶تموم شد😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ممنون از همه ی دوستانی ک جویای حالم بودن😀😀😀😀

من فدای تو‌بشم بهار خودمون ک 😍😍😍 و همچنین ربانی عزیز ،ک گفته بود صب منو یه دونه لایک کرده بود😀😀😀 و همچنین نیکی عشق ک با حوله نگران بوده و استرس گرفته بوده🤭🤭 تشکر و قدردان مخصوص ب ارغوان جونم😍😍😍 و فاطی خوشگلم ک بهم رسوند نگرانیتون رو و .....

❤️❤️❤️❤️💋

بجای تشکر لایکتون کردم🤭🤭🤭

تو‌روح خودتون😛😛

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

🙄🙄🙄😶تموم شد😀😀😀

۸۲ تا   تو روح خودت و عمت میکس با هم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،