2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125013 بازدید | 28510 پست
😂😂 که اینطور

عزیزم ارغوان منم😍

یکی کاربری هم دارمmamanearam.

دوستان شوخ هستن.بی ادب نیستن😀😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
التماس دعا ارغی جووونم  روزه ایی دعا کن بهارتونم راحت بشه

حتما عزیزم اگه قابل باشم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتما عزیزم اگه قابل باشم

من توpvبه بعضی ها ناسزا میگم نگید نگو 

طرف حقشه 

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
واااااااای بچه هاااا😶🙄😀😀😀😀😀😀

دهنش که وامیشه دیگه نمیشه بستش😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ذلیل مرده🤣😂😂😂😂😂😂😂

من توpvبه بعضی ها ناسزا میگم نگید نگو  طرف حقشه

🤪🤪🤪

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
اونوقت ساری کدومه 😅😅‌ دلم سوخت خیلی وحشتناک بود چهرش😁

🙋🥺🥺🥺🥺

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من چی عوض نشدم؟؟؟ تو این ندت ک نبودی😍😁😂😂

ن تو هیچ وقت برای من عوض نمیشی ک 😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤗

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

🤪🤪🤪

خوبی ربانی جون😀

😘😘😘😘😘جات اینجاست❤

من فدای تو قبول باشه نماز و روزه ات

مرسی عزیزم.خیلی خستم امروز😘😍

برو استراحت کن🙂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز