2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124992 بازدید | 28510 پست
خیلی  خیلی فضولمی😂

😁😁😁😁

یه کپک که بیشتر ندارم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
😁😁😁😁 یه کپک که بیشتر ندارم

😍💋💋

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا ببخشه یه کله گنجشکی هم نزدم ب کمرم  جام ته جهنمههه🤪

منم میام 🚶‍♀️👺

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
فاطی افتخار بده بیاpvببینم چه خبره  چی میکنی احسان چطوره

خبر ندارم ازش آجی

صبح سرکار رفتنی شوهرمو تو راه دیدم 

چش تو چش شدیم من با دوستم حرف میزدم سریع نگاهمو ازش برگردوندم 

بچه من منو بو میکرد شبا میخابید حتما باید پیشش بودم... 

ما رابه سخت جانی این چنین گمان نبود ... 

👈خاص فقط خداس👉
 خدا ببخشه یه کله گنجشکی هم نزدم ب کمرم  جام ته جهنمههه🤪

🤣🤣🤣

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
خبر ندارم ازش آجی صبح سرکار رفتنی شوهرمو تو راه دیدم  چش تو چش شدیم من با دوستم حرف میزدم سری ...

بخدا میدونم اذیت میشی ازت سوال نمیپرسم گلم .

ولی همیشه به فکرتم😔🌹🌹🌹

😁😁😁😁 یه کپک که بیشتر ندارم

مامانم حلیم گرفته برام اورده😂 میگم خونه رو اشتباه اومدی ، ببر واس مونا اینجا ماه رمضون 

نیومده😂

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
خبر ندارم ازش آجی صبح سرکار رفتنی شوهرمو تو راه دیدم  چش تو چش شدیم من با دوستم حرف میزدم سری ...

سلام شما جداشدین🥺

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
مامانم حلیم گرفته برام اورده😂 میگم خونه رو اشتباه اومدی ، ببر واس مونا اینجا ماه رمضون  نیومد ...

شعبان اومده  

منم میام 🚶‍♀️👺

سر در ، دَرک منتظرتم تنهام نزاری ها😂 

ممنون عزیزم  میگذرونم من هرطور ک بشه ...

تو قوی هستی فاطمه 

تو میتونی 💪💪

رسمی ن قلبی سالیان ساله 

🥺پس شمام مث منی جانان....

شعبان اومده    

😂😂 اره ما شعبون داریم رمضون نمیاد پیش ما

رجب علی هم ک دیگه ول معطل 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز