2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124992 بازدید | 28510 پست
   تو سرش بخوره دوست داشتن  از ارغوان یاد گرفتی ها  جمع کن ببینم دوستم ‌ دار ...

خا دوستم داره دیگه😀😀😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
[QUOTE=189929997]همسرم نیمه سابقم[/QUOTE    عقدی؟

ن ۱۱ماه خونش بود

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خا دوستم داره دیگه😀😀😀

دیدی بیشعور رو خا دوسش دارم شوهرمه

ولش این نوفهمه😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
خا دوستم داره دیگه😀😀😀

خخخ، جون ب حاجیمون‌ واس حاجیمون زن حاجیمون‌رو اره قبوله😀   

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

هان 

چقدر حاجی حاجی کردی 😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
متوجه نشدم 

عروسی کردیم ۱۱ماه خونش بودم...میگم همسرنیمه سابقم چون هنو کامل طلاقش ندادم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
توروحت من هنوز یاد تو میفتم میخندم😂😂😂😂

یادچیش😂😂😂😂😂😂

عروسی کردیم ۱۱ماه خونش بودم...میگم همسرنیمه سابقم چون هنو کامل طلاقش ندادم

آها گیج زدم بچم هی وول میخوره دستمو میگیره.چطور دلشون میاد مردا.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

😂😂😂😂حالا باید ببینیش😍😍😍😀😀😀😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
آها گیج زدم بچم هی وول میخوره دستمو میگیره.چطور دلشون میاد مردا.

بعضیا کلا وقیحاً.....

کاریشون نمیشه کرد ذات درستی ندارن

یادچیش😂😂😂😂😂😂

بعدا توجمع نمیشه گفت😂😂😂😂نیکی رو نمیشناسی

ازشخصیش بیای بیرون تا یک هفته بساط خنده هست🤣🤣🤣🤣

دیدی بیشعور رو خا دوسش دارم شوهرمه ولش این نوفهمه😂😂😂😂

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز