2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124993 بازدید | 28510 پست
خب خداروشکر که خوب شدین بهار خانوم باید خیلی مواظب باشین چون همین حساسیت هم ممکنه تبدیل به اسم بشه م ...

بله دکترمم همینو گفت 

گفت اگه همین الرژی هارو جدی نگیرین دراینده میشه اسم برات.

باید برم امپول ضد حساسیت بزنم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
رو به موت بودم  یه نصف روز بستری بودم تاخوب شدم استرس میگرفتم بدتر میشد

خیلی بده ‌ آراد هر وقت شدید شه تهران نمیمونیم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی بده ‌ آراد هر وقت شدید شه تهران نمیمونیم

هوای شرجی شمالو بدم میاد 

اونجاهم میرم نفسم میگیره

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
آره سرسری ازش رد نشین حتما پیگیری کنین

چشم حتما.

ممنونم

هوای شرجی شمالو بدم میاد  اونجاهم میرم نفسم میگیره

چرا آراد اونجا خوب میشه 

شرجی بودنش‌ رو که منم بیزارم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
چرا آراد اونجا خوب میشه  شرجی بودنش‌ رو که منم بیزارم

مرده شور هواشو ببرن.

یه خاطره بگم نیکی

چشمتون بی بلا  خواهش میکنم

🌹🌹🌹

مرده شور هواشو ببرن. یه خاطره بگم نیکی

بگو عزیزم

یه بار با برو بچ وعقاب رفتیم مازندران .

برای ناهار رفتیم رستوران .

این وسط یه اقا اومد تو شروع کرد حرف زدن باعقاب منم حواسم به حرف هاشون بود .طرف وقت رفتن به عقاب گفت خدا حافظ تا هقاب بخواد جواب بده من از سر عادت گفتم خدانگهدارتون به سلامت

عقاب😳😡😡😡😡

من😂😂😂😂😂

طرف😲🙄

کارد میزدی خونش درنمیومد🤭🤭🤭

در به در مرد باذخاطره اش 

من رو ی لنگه پا نگه داشته واس خاطره هویج‌ خانم نارنجی شد واس من 

هوووووی‌ با توام ها بهار

در به در مرد باذخاطره اش  من رو ی لنگه پا نگه داشته واس خاطره هویج‌ خانم نارنجی شد واس من  ...

منکه هیچ جا نرفتم   

یه بار با برو بچ وعقاب رفتیم مازندران . برای ناهار رفتیم رستوران . این وسط یه اقا اومد تو شروع کرد ...

😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز