2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
سلام کف کردم اونقدر حرف زدم😀😀😀

کجا ؟

برای بچه ها ی کلاست😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره دیگه پشت سرهم😶😀

خدا کمکت کن😄😄😄

کی تموم میشه 

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
خدا کمکت کن😄😄😄 کی تموم میشه 

چیزی نمونده

چون نزدیک امتحاناس یکم سوالا بیشترشده

مجازی هم ک هرقدر خوب تدریس کنی جاحضوری رو نمیگیره

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
چیزی نمونده چون نزدیک امتحاناس یکم سوالا بیشترشده مجازی هم ک هرقدر خوب تدریس کنی جاحضوری رو نمیگیر ...

اره درسته

کاش منم شاگردت بودم هرروز می دیدمت

همش ازت الکی سوال می پرسیدم🤭🤭🤭

اره درسته کاش منم شاگردت بودم هرروز می دیدمت همش ازت الکی سوال می پرسیدم🤭🤭🤭

😂😂😂😂😂اخرین سوال الکی شون اون هفته بود خانم همسرتون چندسالشه از دهمی ها😀😀😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂😂اخرین سوال الکی شون اون هفته بود خانم همسرتون چندسالشه از دهمی ها😀😀😀

قطعا اگه منم شاگردت بودم میپرسیدم😂😂😂😂😂

سلام قربونت برم😍😘

سلام ظهرت بخیر 😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

قطعا اگه منم شاگردت بودم میپرسیدم😂😂😂😂😂

منم جواب میدم

چون خودمونم کنجکاو بودیم همیشه😀

من سر کلاس شادم🤕🤕🤕🤕🤕

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام 😂😂😂چرا مثل کلاه قرمزی همش سلام میدی😍😍😍

عقب میمونم ازتون فقط لایک میکنم 😂😂🙈🙈🙈

سلام کف کردم اونقدر حرف زدم😀😀😀

وای اینجا هم سلام داده بودم🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂 اینقد خندیدم از چشمام اشک میاد🙈🙈🙈😂😂😂😂

ننه قربونت راحت باش

ارغوانpv