2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
ااااا سلام همینجام😀😀😀😀 هیشکی نیست ک 🥺🥺🥺 هر کی میاد لایکشو میکنه و میره 😕😕😕 چقد چرت بود ...

من ک دیگه این آخرا بهم فشار اومده مغزم یاری نمیکنه😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ااااا سلام همینجام😀😀😀😀 هیشکی نیست ک 🥺🥺🥺 هر کی میاد لایکشو میکنه و میره 😕😕😕 چقد چرت بود ...

اینجا کسی نبود تو اتاق ک بود

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من ک دیگه این آخرا بهم فشار اومده مغزم یاری نمیکنه😀

برای چی؟؟؟؟ بابت کارت یا سایت؟؟؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اینجا کسی نبود تو اتاق ک بود

خوش بحالت ، تو اتاق من هیشکی نبود ☹️☹️☹️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

روزه😁😀

ااا تموم نشده هنوز😂😂 اراک امروز عید بود🤭🤭

امروز هیچ جا پشه هم پر نمیزنه فسیل شدیم ☠️

ااا 

من ک کلی کار داشتم کار خونه کار شخصی کار خانوادگی کارِکاری

نزدیک افطار دیگه نزدیک بود جرقه بزنم😀

ااا تموم نشده هنوز😂😂 اراک امروز عید بود🤭🤭

😂😂😂😂😂نه شما خارجین

ما ایرانیم احتمالا یکماهم تمدید شه🙄😏

😂😂😂😂😂نه شما خارجین ما ایرانیم احتمالا یکماهم تمدید شه🙄😏

😂😂😂ما قرقیزستانیم😂😂😂

خوش بحالت ، تو اتاق من هیشکی نبود ☹️☹️☹️

نه واس منم کسی نبود.میگم میومدی اتاق خب.

ااا  من ک کلی کار داشتم کار خونه کار شخصی کار خانوادگی کارِکاری نزدیک افطار دیگه نزدیک بود جر ...

من تنها بودم آخرش خواهرم و خواهر زادم اومدن اینجا گفت چقدر خونت بهم ریختس مجبورم کرد همه ظرفا رو بشورم کل خونه رو هم جا رو زدم 😕

❤️#
نه واس منم کسی نبود.میگم میومدی اتاق خب.

اهان گفتم شاید کار داری ک تاپیک میومدی لایک میکردی میرفتی🙂

😂😂😂ما قرقیزستانیم😂😂😂

😂😂😂😂ساری کاش تاپیکای گلابی بود یکم میخندیدیم.

من یکوقتایی برای کلاس خواب میموندم🤦‍♀️

اهان گفتم شاید کار داری ک تاپیک میومدی لایک میکردی میرفتی🙂

کار ک داشتم.اگه تو بودی میموندم