2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
فدای تو بشم نت که هست  ولی خوب خانوم خونم باید حواسم به کارها باشه به بچه ها  جابه جابشی ...

این چه سفریه همش کار کنی🙄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

این چه سفریه همش کار کنی🙄

مثلا اینقد کار کنی ک وقت یه گوشی دست گرفتنم نداشته باشی😂😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام صبحتون بخیر 😂 نازلی یکی از بچه های قدیمی همین‌جاست بهش بگم بیاد؟

سلام😂

ن جا برای جدیدی ندارم ک

خواستی خودت برو هان🙄والله

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
مثلا اینقد کار کنی ک وقت یه گوشی دست گرفتنم نداشته باشی😂😂😂😂😂

والا هیچ نرو خونه بپز بخورین دیگه🙄

والا هیچ نرو خونه بپز بخورین دیگه🙄

والله 😕😕😕

😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

والله 😕😕😕 😂😂😂😂

مشقم ک خودش مینویسه

هوام ک باده

یهو تگرگ نگیرتشون🙄🙄هم نرن بهتره

مشقم ک خودش مینویسه هوام ک باده یهو تگرگ نگیرتشون🙄🙄هم نرن بهتره

باید حواسش ب همه جام باشه همش کار،بشور و بساب😕😕😕

بشین سرجات خواهر😀😀

باید حواسش ب همه جام باشه همش کار،بشور و بساب😕😕😕 بشین سرجات خواهر😀😀

اینکه گردش نیس

انجام کارای عقب افتادست😶

اینکه گردش نیس انجام کارای عقب افتادست😶

‌عقاب گولش زده ، بهااارم ساده باور کرده ک میخواد ببرش گردش😐😕

ارغوان دیروز میگفت نیکی خانوم زحمت کشیدن دستور غذا دادن 😀😀😀

کوفت 

سلام

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،