2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
خوابت میاد؟

😂😂😂😂 ابجی من اصلا اینجاپست نمیزاشتم .. فقط اومدم ببینم تاپیکت چیه بین حالت خواب و بیداری بودم چرت میزدم ..این استیکر دستم خورده اومده.. 

چه استیکر بجایی هم اومده 😂😂😂😂 واقعا خوابم میومد بعدش غش کردم 😂😂

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺
دوستای گرامی شب خوبی داشته باشید😍🌹🌹🌹 شارژ۵ درصدی ام🙋‍♀️

شب خوش عزیزم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بهتر من ک معتقدم ادم ب خودشم نباید اعتماد کنه🙂

آره میدونین ارغوان خانوم خیلی وقته که وابستگی به حضور کسی نیسم سال به سال یه دونه پیام و تماسم نداشته باشم راحت ترم هستم 😃 خودم راحتم بقیه شاکی میشن چرا خبر نمیگیری 😂

❤️#
آره میدونین ارغوان خانوم خیلی وقته که وابستگی به حضور کسی نیسم سال به سال یه دونه پیام و تماسم نداشت ...

👌👌

خب آدما ازیکجایی ب بعد کلا عوض میشن

حالا یا شرایط آدمو عوض میکنه

یا پختگی از یک سن خاص بعضیا زیر ۳۰ بعضیام بعد ۳۰

بعضیام کلا راحتن هیچوقت عوض نمیشن...

خا 😀😀 خداروشکر🤗🤗 روزی ک بنده ای را خوشحال نکنی آن روز، روز تو نیست 😐

😂😂😂😂😘😘😘

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
حجت‌الاسلام ساری😂

حاجیه خانم عقاب یادته😂😂😂😂😂دهنت سرویس 

گاهی ی چیزایی میگی میخوام بیام از گوشی بپرم پیشت😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😀شماره اش رو بدم زحمتت نشه بیایی  حسین کیلو چنده😂

ماشالله ب این همه لطافتو روحیه ظریف زنانگیتون😂😂😂👌👌👌👌

حاجیه خانم عقاب یادته😂😂😂😂😂دهنت سرویس  گاهی ی چیزایی میگی میخوام بیام از گوشی بپرم پیشت😂 ...

😀سلااام 

اره یادمه 

بپر بقلم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
ماشالله ب این همه لطافتو روحیه ظریف زنانگیتون😂😂😂👌👌👌👌

کوفت😒دم سحری یادش می افته علیه زنان سخن بگه

👌👌 خب آدما ازیکجایی ب بعد کلا عوض میشن حالا یا شرایط آدمو عوض میکنه یا پختگی از یک سن خاص بعضیا ...

شرایط زندگی خیلی مهمه کاری میکنه که تو یه سال راه ده ساله رو بری توی همین سایت آدمی رو میشناسم که سن خیلی کمی داره ولی واقعا خانومه و خیلی سر سنگین و عاقلانه هم صحبت میکنه هم رفتار

❤️#

سلاااام صبح خاهرای گلم بخیر😍😍نمازروزتون قبول عشقای بهار....😻😍🧕❤

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
از این ورا راه گم کردی

سلام😁صب بخیر🤭خوبی🙃

من دررفت آمدم همش🙈

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)