2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
نیکی یادته گلابی بودی خیار خوردی پرید گلوت میخواست خفه شی😂😂😂

اره ، تو روحت ، 

یادش بخیر

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میخندید میپرید گلوش  نمونه داشتیم نیکی😀😀😀

😀

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
سخت تر چی ینی هرچی بریم جلوتر میخوای مارو سنگ بزنین🙄😏یاچی

کلی گفتم با بچه های تاپیک خودمون که خوبم

بیرون اینجا با هیچ کی گرم نمیگیرم کلا تاپیکای دیه هم زیاد شرکت نمیکنم بعد هی اینور اونور تگم میکنن ینی آخرش بی گناه کاربری منو میفرستن هوا 😕

❤️#
کلی گفتم با بچه های تاپیک خودمون که خوبم بیرون اینجا با هیچ کی گرم نمیگیرم کلا تاپیکای دیه هم زیاد ...

من خودمم همینجوری برخلاف اینکه اینجا خیلی بابچه ها گرم هستم.تو واقعی اصلا باهیچ همکارو دوستی رابطه خانوادگی درست نکردم.همش درهمون حد بیرون از خونه س.

کلا آدم تو دار و آرومی ام

من خودمم همینجوری برخلاف اینکه اینجا خیلی بابچه ها گرم هستم.تو واقعی اصلا باهیچ همکارو دوستی رابطه خ ...

من هر چی بگو بخند دارم یا درد دلی دارم واسه همین سایته وگرنه توی دنیای واقعی دورمو شلوغ که نمیکنم هیچ هر چی می‌گذره خلوت تر میکنم

❤️#
من خودمم همینجوری برخلاف اینکه اینجا خیلی بابچه ها گرم هستم.تو واقعی اصلا باهیچ همکارو دوستی رابطه خ ...

عین منی ک