2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
عجب اخه موضوع چیه وقتی ی تاپیک اینقد جلو میره من کنجکاو میشم ک در مورد چیه از اونجایی هم ک زیاده ن ...

ما چندتا دوستیم ک اینجا راجب همه چی حرف میزنیم و میخندیم.

اصلا چون باجنبه ایم و همه پشت همیم.هروزباهمیم و شادیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما چندتا دوستیم ک اینجا راجب همه چی حرف میزنیم و میخندیم. اصلا چون باجنبه ایم و همه پشت همیم.هروزبا ...

باجنبه ، پوست کلفت ، سرتق، خیره، 😂

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

سلام دوستان 

میدونستم دلتنگمین اومدم عرض ادب کنم برم  

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
چراااا خوبی ک راستی عکس قدی ندادیاااا اخ جون قدی بده ببینم😂😂

ااااا ارغوان باور میکنی غروبی داشتم ب نیکی فک میکردم ک قدیش چه جوریه😀😀😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

زخمیمون نکنی😀

😂😂😂ن باو، ب پای پشت شما نمیرسیم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
ااااا ارغوان باور میکنی غروبی داشتم ب نیکی فک میکردم ک قدیش چه جوریه😀😀😂😂

😂😂😂 بمون تو خماری😛😛

بابا ندیدی ی مدت تاپیک بامداد خمار بوده😂😂😂تپلی بوده تپل ها دست پختاشون حرف نداره😀

عاااره تو اون کاربریش دیدم😂😂😂😂🤭🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂همون دیکه.الان میره شکمشو میده تو میگه من از ادغوان لاغرترم😂😂😂😂😂😂

😂😂😂 تو روحت شکم من رو ساری دیده 

ساری دربه در بگو دیگه