2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
ااا پیاز داغم بزنم؟؟؟

والا اب خورشت من درست میکنم.توهمون مرغا

پیاز خلالی سرخ میکنم فراروون با زعفران

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا اب خورشت من درست میکنم.توهمون مرغا پیاز خلالی سرخ میکنم فراروون با زعفران

نیکی گفت نمیزنه، با سس مایونز و زعفرون 

فلفل سفید ندارم 😶 تا حالا نخریدم 🙄 استفاده میشه؟؟؟ من بیشتر فلفل سیاه استفاده میکنم

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من روزه بودم ازونا دلم خواست.هویج پلو

اااا ببخشید 🤕🤕🤕🤕☹️☹️☹️ برا سحر درست کن☹️☹️ نزدیک نیستی بیای خونمون اصن☹️☹️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ااا پیاز داغم بزنم؟؟؟

ارام خشک نمیخوره 

اب مرغ رو میریزم تو پیاز داغ با مرغا ی جوش میخوره.

پیازم زیاد سرخ نشه خشک بشه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ارام خشک نمیخوره  اب مرغ رو میریزم تو پیاز داغ با مرغا ی جوش میخوره. پیازم زیاد سرخ نشه خشک ب ...

اوکی گرفتم چی شد، این مدلش فرق داره 😀😀😀

اااا ببخشید 🤕🤕🤕🤕☹️☹️☹️ برا سحر درست کن☹️☹️ نزدیک نیستی بیای خونمون اصن☹️☹️

شوخی کردم

فردا میگم مادرشوهرم درست میکنه

من زغال ندارم

شوخی کردم فردا میگم مادرشوهرم درست میکنه من زغال ندارم

چرا هی نارنجی میشی پ☹️☹️☹️

اوکی گرفتم چی شد، این مدلش فرق داره 😀😀😀

همونه یکم فقط اب دار.

نه ک شلنگ ابو بریزی ماهیتابه😀

همونه یکم فقط اب دار. نه ک شلنگ ابو بریزی ماهیتابه😀

😀😀😀😀🤭🤭🤭

من اونموقع ک حوصله نداشته باشم پر اب میکنم نخوام هی چک کنم😂😂😂

روغن زیتون بی بو

اره با اونم خوبه 

من کلا کره و روغن کنجد و زیتون بدون بو استفاده میکنم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
اره با اونم خوبه  من کلا کره و روغن کنجد و زیتون بدون بو استفاده میکنم

درست کردی؟؟؟ 

😀😀😀😀🤭🤭🤭 من اونموقع ک حوصله نداشته باشم پر اب میکنم نخوام هی چک کنم😂😂😂

بترکی 😀

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اااااای روده هام

😂😂😂والا