2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یزد ک خیلی قشنگه. بخصوص کویر هاش. من کویر مصر امدم

من خیلی دوست داشتم برم اما بعضیا بد قول تشریف دارن 

بیشتر از ده بار رفتیم شیراز هنوز تخت جمشید رو ندیدم 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
منم خواهرام بهم اصرار میکنن خودشون زدن ولی من فعلا مقاومت کردم 😄

خب اگه تایید میکنن بزنید 

نترسید استرس خیلی مضره...

من ک اصلا نمیشد بزنم چون نظام پزشکی ندارم.باپارتی همسرم زدم😶

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

سلام بچه ها شبتون بخیر

ببخش ساری جون امشب نتونستم بیام

ممنون از تگت

شبتون شیک بدرود

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
من خیلی دوست داشتم برم اما بعضیا بد قول تشریف دارن  بیشتر از ده بار رفتیم شیراز هنوز تخت جمشید ...

ااااا چرااا من و همسرم خیلی اهل سفرای اینجوری هستیم...

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
سلام بچه ها شبتون بخیر ببخش ساری جون امشب نتونستم بیام ممنون از تگت شبتون شیک بدرود

سلام خوبی؟

ارغوانیم چقدر ناناز شدی😘😘😘

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ااااا چرااا من و همسرم خیلی اهل سفرای اینجوری هستیم...

شوهر منم اهل سفره اما چون تو راهمونه نمیره میگه دیر میشه البته قول دادن این سری بریم 

میگه اگه میخواهیم بریم باید دو روز تو راه باشیم یه روز تا اصفهان بریم و روز بعدش صبح راه میوفتیم که زود اونحا باشیم برین ببینیم 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.