2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125191 بازدید | 28510 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر 😍😍🌹 میگدرونم من هر طوری ک بشه😊😊

فعلا همین فرمون پیش برو

دادگاهت چیشد؟

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
فعلا همین فرمون پیش برو دادگاهت چیشد؟

اوایل خرداده گلم 

حتما نتیجشو میام میگم 

دلتنگ‌احسان میشم ارغوان خوابشو میبینم تو خواب باهام حرف نمیزنه میگه قهرم‌مامان منو نبردی خونه مامانی 

یادش افتادم باز چشام پر شد😔

👈خاص فقط خداس👉
اوایل خرداده گلم  حتما نتیجشو میام میگم  دلتنگ‌احسان میشم ارغوان خوابشو میبینم تو خوا ...

ای بابا حق داری والا😔😔

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
فدات ببخش من سعی میکنم شاد پرانرژی بیام  گاهی ببخشید سرحرف واز میشه ناراحتیمو میریزم تاپیک&nbs ...

نه خب راحت باش.مادوست همه روازی تو ایم نه فقط شوخی و مسخره بازی😘😘😘

خا لوس نکن🙄

😂😂تو روحت 

پروفت رو عشقهههه😍

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
😂😂تو روحت    پروفت رو عشقهههه😍

شبیه نقاشیه توئه 😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خداروشکر 😍😍🌹 میگذرونم من هر طوری ک بشه😊😊

کاش منم مثل تو قوی بودم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،