2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
اینم هست. اینجوری بخون اَااااااای آدمممممم زرررررنگ😍😀

چشم بالام جان 😍😍😍😍

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شوخی میکنم خواهر همه که هم دیگه رو دیدیم  😎😎😎😎

اره خداروشکر

شوخی بود همش

ب دل نگیر

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اره خداروشکر شوخی بود همش ب دل نگیر

مگه بچه ایم .😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سرامتحان بودیم😄😄😄

امتحان چی داشتین؟؟ ما صب علوم داشتیم 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

مگه بچه ایم .😂😂😂

والله😀😀👍

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

امتحان چی داشتین؟؟ ما صب علوم داشتیم 

ریاضی.

دیشب ده تاسوال طرح کردم 

امروزم خودش امتحان گرفت

ای تو روح پشت خالی کنت😂😂😂😂😂

اخه با ارغوان😀😀

مگه میشه مگه داریم 😀😀😀

ریاضی. دیشب ده تاسوال طرح کردم  امروزم خودش امتحان گرفت

ما شنبه ریاضی داریم ،فردا تدریس نشانه داریم 😐😐

اخه با ارغوان😀😀 مگه میشه مگه داریم 😀😀😀

الان فهمیدم علاوه بر پشت خالی کن 

پاچه خوارم هستی😂😂😂😂

الان فهمیدم علاوه بر پشت خالی کن  پاچه خوارم هستی😂😂😂😂

حسودم اضافه کن🤭🤭🤭