2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
خدا قبول کنه نه😂

خاک تو مخت

جیگرم برات کباب داشت میشد ک 😀😀😂😐

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ساری لایک نکن دیدی چی گفت بمن رفت😀

واااای تو ک فابریک فابریک عشقی، ماشالله هزار ماشالله😍😀😀

نیکی هم خداییش نمیخورع سی و یک ساله شده ، میخوره مثلا سی سالشه 🤭🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واااای تو ک فابریک فابریک عشقی، ماشالله هزار ماشالله😍😀😀 نیکی هم خداییش نمیخورع سی و یک ساله شده ...

😂😂😂😂😂😂😂والا من هی میگم نچرالم.

تازه اگه نیکی پلنگه،پلنگ خوشگلیه

بعضی پلنگا مثل کلاغن 😶🙄

ب پلنگا برنخوره صلوات

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂😂😂😂😂😂والا من هی میگم نچرالم. تازه اگه نیکی پلنگه،پلنگ خوشگلیه بعضی پلنگا مثل کلاغن 😶🙄 ...

پلنگو به خوشگل موشگل ها میگن

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
واااای تو ک فابریک فابریک عشقی، ماشالله هزار ماشالله😍😀😀 نیکی هم خداییش نمیخورع سی و یک ساله شده ...

ای تو روح پشت خالی کنت😂😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
😀😀😀😀😀از ترسش هیچ منو ریپ نزد🙊

سرامتحان بودیم😄😄😄

ای ادم زرنگ بابا تو ک یدونه ای❤

خودت میدونی جات کجاست😍😍😍

حالا چرا زرنگ

تیکه کلاممه

بلکم که تیکه کلامت بود

من همه زشتی هارو گردن میگیرم من زشت وچاق وخپل🤗😎

شوخی میکنم خواهر

همه که هم دیگه رو دیدیم 

😎😎😎😎

من همه زشتی هارو گردن میگیرم من زشت وچاق وخپل🤗😎

یک موی یار خویش به عالم نمی‌دهم
ما بسته‌ایم رشته جان را به موی دوست