2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
خدا رو شکر  همیشه سلامت و خوش باشی

فدات 

همچنین  شما❤

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
اره انلاین بودم داشتم مقاله سرچ میزدم الینا نمیزاره  میاد سیستم رو هی خاموش و روشن میکنه الانم ...

زیاد نده دستش تبلت رو🌹

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂🥰🥰🥰😍جونم قربونش بشم رو سرم جا داره  نوش جونش 😂😂 کیک نوشابه😂😂😂😂😂😂 من براش کیک ش ...

فکر کردی ازونا نمیخرن براش.قبل ماه رمضون داداشم میبردش کافه🤭

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

ما هم داریم تکلیف ریاضی انجام میدیم ☹️☹️☹️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

منم قدیمی ام.اون کاربریم ۹۶ئه. بااون بیام زخمی تون کنم😀بچه ها بااون کاربری میام ازم خجالت میکشن مو ...

من فک کنم اولین کاربریم واسه 97 بود اوایل خیلی بحث میکردم هی میترکیدم 😃 یه بارم یه خانوم گفت فلان آقا دوستمونه به نی نی یار بگو آزادش کنه بهش گفتم خودمم ترکوند 😃

واسه چی خجالت  می‌کشیدن؟

❤️#
زیاد نده دستش تبلت رو🌹

مگه گوش میدن خواهر

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

فکر کردی ازونا نمیخرن براش.قبل ماه رمضون داداشم میبردش کافه🤭

😂😂😂😂فداش بشم 

اتفاقا نزدیک خونمون ی کافه سرا هست جووون پایه اس 

پ اونجا هم میبرمش😂😂😂😍😍😍

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
زیاد نده دستش تبلت رو🌹

نه بابا ده دقیقه نمینشینه که پاش 

الانم مامان مامان گفتنش شروع شده میگه پاشو بریم تاپ بازی 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
ما هم داریم تکلیف ریاضی انجام میدیم ☹️☹️☹️

نخسته بانو

مگه گوش میدن خواهر

سلام ساری عشق من 

اوه لیت فقط گوشی منو میخواد که فیلم هاشو ببینه 

دختر خاله هاشو ببینه 

سر گوشی ما دعوا داریم هر روز 

من فک کنم اولین کاربریم واسه 97 بود اوایل خیلی بحث میکردم هی میترکیدم 😃 یه بارم یه خانوم گفت فلان آ ...

من یه ۹۵ ام دارم بایگانی شده 😀

ما داریم تکلیف ریاضی انجام میدیم ☹️☹️☹️

هر وقت عکس تکلیف میزارید یاد خواهر زاده ام میوفتم 

وای خواهرم مینویسه رنگ میکنه 

من یه ۹۵ ام دارم بایگانی شده 😀

منم 96 داشتم سیم کارتم سوخت  دیگه تونستم واردش بشم اخه سند نداشت نرفتم دنبالش 

بابا اینجا همه پیر شده نی نی سایتن