2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125191 بازدید | 28510 پست
بهار قضیه اون روز چی بود تگم کردی من نرسیدم تاپیکشو بخونم.اونجا ک گفتم تنها دوستم شوهرم بوده

خدایی ارغوان ت قع داری یادم باش...

تو ک میدونی من الزایمر دارم😁

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خدایی ارغوان ت قع داری یادم باش... تو ک میدونی من الزایمر دارم😁

ااا گفتی بیا جمعم کن

نمیدونم توقع داشت دوست پسرش چی بخره

یادت اومد شخصیم بگو

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ااا گفتی بیا جمعم کن نمیدونم توقع داشت دوست پسرش چی بخره یادت اومد شخصیم بگو

اهاااان

یارو دوس پسرش براش خرج میکرد 😐

بعد یارو دوس پسر ماشین فروخته بود ۱۸۰میلیون....

دختر میگف بهش گفتم شیرینی منو نمیدی...

بعدجالب اینجا رفته بود مسافرت باکوووو😐😐😐

بهش پول نداده بود...

مادر میگف بدردت نمیخوره🙁

ولش کن

برگ ریزون بودم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
اهاااان یارو دوس پسرش براش خرج میکرد 😐 بعد یارو دوس پسر ماشین فروخته بود ۱۸۰میلیون.... دختر میگف ...

مرسی ک شخصیم گفتی😂😂😂😂😂😂👍👍👍👌

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
مرسی ک شخصیم گفتی😂😂😂😂😂😂👍👍👍👌

😐😐😐😐چرا تیکه اخر ندیددددددم🤣🤣🤣🤣🤣

ای لنت ب من

یادآور خاطراتمه😔😔💔💔 https://uupload.ir/view/shadmehr-aghili-adat-128-[artmusic]_xqdr.mp3 /

😔😔😔💔💔💔💔💔

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
😢😢😢 کاش یه دکمه اف داشت مغز میشد یه مدت خاموشش کرد

چرا خاطراتش که همیشگی نیست

هرچند خاطراتش باهمه تلخی که داشت بازم شیرینه برام

ولی گه گاهی یاد می کنم .

چه بخوایم نخوایم خاطرات همراهمونه

بابوی عطر خاصی

اهنگ خاصی یاداوری میشن برامون

نشون میده که هنوز قلبی برای دوست داشتن داریم هرچندشکسته باشه💔💔💔

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
چرا خاطراتش که همیشگی نیست هرچند خاطراتش باهمه تلخی که داشت بازم شیرینه برام ولی گه گاهی یاد می کن ...

شب فقط یه حس و حال دارد...

دستانت را در جیب های شلوارت کنی و قدم بزنی...
چشمانت را ببندی وخاطرات پژمرده وخاکستری را مرور کنی..

آنقدر که باور کنی این مرور خاطرات واقعی است..
قند در دلت آب شود

چشمانت را باز میکنی..
_یک..دو....
استرس،تپش قلب..
دلت میخواهد وقتی چشمانت باز میشود همان چیز هایی را ببینی که در ذهنت مرور کردی..
_سه....
همه چیز تمام شد،نابود شد.
به خانه اول بازگشتی...
هیچ چیز عوض نشد
فقط حسرتت بیشتر شد،همین.. 🥀

متنتون هم به خوبی خود آهنگ بود 😄

❤️#
شب فقط یه حس و حال دارد... دستانت را در جیب های شلوارت کنی و قدم بزنی... چشمانت را ببندی وخاطرات پژ ...

تشکر دوست عزیز🌹🌹

متن از ته دلم بود

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

انگار همه رفتن احیا🤔🤔🤔

انگار همه رفتن احیا🤔🤔🤔

ن من هستم   

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
چرا خاطراتش که همیشگی نیست هرچند خاطراتش باهمه تلخی که داشت بازم شیرینه برام ولی گه گاهی یاد می کن ...

فدای قلبت ‌