2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
چی میگی نمیفهمم ک🙄

مهم نی

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
   مهم نی

😐🙄مهمه خب

ولی دیگه خسته شدم

گفتنیارو گفتم.

گذاشتم هرکار خودتون میکنید.ولی یادت باشه یکی بزنی یکی میخوری

منم این گوشه موشه ها میشینم😐

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیاد با لپتاپ بودم.الانم ک برم اونجا مدام چشمم ب سیستمه

ارغوان جونم گوشیو بزار کنار ، استراحت کن یکم🙂💋

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😐🙄مهمه خب ولی دیگه خسته شدم گفتنیارو گفتم. گذاشتم هرکار خودتون میکنید.ولی یادت باشه یکی بزنی یک ...

هر چی بزنم هیچی خورده نمیشم 

خودت هم میدونی چرا ....... 

😔منم ولله سرم درد گرفت 

منم به اون چیز هایی که گفتم دقت کن جونم ، گفتم ک بهت ‌ کاری نمیکنم 

دهنم بسته اس

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
قهرم نکن

نمیکنم ، باش ولی انتظار دارم 

هر چی بزنم هیچی خورده نمیشم  خودت هم میدونی چرا .......  😔منم ولله سرم درد گرفت  ...

تو عزیزمنی خودتم میدونی😍

ولی دیگه منم اصرار ب هیچی نمیکنم 

خودت صلاحتو بهترمیدونی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
تو عزیزمنی خودتم میدونی😍 ولی دیگه منم اصرار ب هیچی نمیکنم  خودت صلاحتو بهترمیدونی

درد تو جونم 💋💋💋💋

بهت قول دادم ‌ ، 

شوخی میکنم ولی زیر قولیکه بهت دادم نمیزنم 

بهمم زد میام اتاقت سر تو    ولی گفتمت‌ چشم ‌ چشمه دیگه

درد تو جونم 💋💋💋💋 بهت قول دادم ‌ ،  شوخی میکنم ولی زیر قولیکه بهت دادم نمیزنم    ...

اونم نمیزنه  من ب هیچکس این اجازه رو نمیدم❤❤❤❤

انتظارت رو چشمام

💋💋💋💋💋💋 خودت و چشمات چپ سینمممممممم 

ببخشید بابت سوءتفاهمی که پیش اومد فکر کنم شما و سایر دوستان همگی برای من عزیز هستین، بالاخره چند ما ...

خواهش میکنم این چه حرفیه، شما لطف دارین🌷

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

💋💋💋💋💋💋💋💋 عزیزمیییییی ،  آخییییش سنگینی قلبم کم شد  فدای تو بشم  نگو نشی ا ...

پاک کن دوباره ریپ بزن🌹😂