2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
خدانکنه کهههه😍😍😍😍

❤❤❤💋💋

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه میشه یادم بره  یکم این روزا سرم شلوغه در اسرع وقت حتما 🙂

سپاس🙏🙏

منتظرمیمونم

ولی منظورم شیرینی بود🙈😄😄

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
اونم حتما 😃😄 چی دوس دارین

نون خامه ای 

ناپلئونی

لطیفه😋😁

اتفاقا بهترین انتخابن راستش خودمم هوس کردم 😃 چند وقته هیچکدومو نخوردم وزن کم کنم خونم کمبود خامه ای ...

خوراکمه.

یه شیرینی فروشی توشهرمون هست کارش عالیه خامه هاش تازه هستش بعد افتضاح شلوغه باید ۱۰دیقه یایک ربع توصف وایستی تانوبتت بشه من به عشق نون خامه ای هاش همیشه توصفم 😄😄

اتفاقا بهترین انتخابن راستش خودمم هوس کردم 😃 چند وقته هیچکدومو نخوردم وزن کم کنم خونم کمبود خامه ای ...

دورازجون دیابت که ندارین؟

حسودها نیان صلوات 😄😄😄 شما سرور مایی تاج سری 

تو روحتون اینجایید😐

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
خوراکمه. یه شیرینی فروشی توشهرمون هست کارش عالیه خامه هاش تازه هستش بعد افتضاح شلوغه باید ۱۰دیقه یا ...

خامه ای معمولا همه دوس دارن خواهرم دوست نداره نمیتونم باهاش کنار بیام 😃

یه دفعه عقد خواهرم بود دوستمو دعوت کرده بودم ولی اون یزد نبود برای همین وقتی برگشت بردمش یه جعبه بزرگ دادم دستش گفتم از هر کدوم میخوای انتخاب کن ببر خونه بگو شیرینی عقد خواهر رفیقمه تا برسیم مقصد نصف جعبه رو خورده بعد ازش پرسیده بودن شیرینی ها چیشده گفته بود محمد خورده‌ 😕

❤️#
تو روحتون اینجایید😐

اره گلم .

عافیت باشه🥰🥰🥰

خامه ای معمولا همه دوس دارن خواهرم دوست نداره نمیتونم باهاش کنار بیام 😃 یه دفعه عقد خواهرم بود دوس ...

عجب شکمویی بوده اون😄

نه خداروشکر

پس شیرینی بخور 

درکنارش ورزش بکن