2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
صدف الی دان دانلود....اینا شاخص سازن بیشتر یادمه    

مهر بانو 

تو تاپیک رو چ جوری پیدا کردی

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو؟یاجوجه رو؟

اینو

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

جوجه یه تاپیک طلا داشت الانم فک کنم داره یهو پیدا کردم قبلا بعد جوجه بورس راه به راه میترکید هی چن نفر تاپیک میزدن یه بارم خودت زدی من پیدا کردم این تاپیک دیروز یهو انگار اسمش به چشمم آشنا اومد استاتریه کاربری دیگه داشت 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام سلام😍😍

ببینید کی اومده😍😍

بهارتوووووون...

دختر نازخوشگلتووون🤭😐

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
سلام بهار جان

میشناسیش

سلام سلام😍😍 ببینید کی اومده😍😍 بهارتوووووون... دختر نازخوشگلتووون🤭😐

سلام بهارک خوبی

عالی👌👌👌

اینو دوران جاهلیتم یادگرفتم🤭🤭🤭

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
😀 درد  هیز با عمت برو

😋😋😋

😂😂😂😄😄😄

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
نه میگه اون نبود  ارغوان خالی. سوتی داد ک گفتم اسممو فقط تو میدونستی یادته ک🙂

اره حتی من ام اولا نمیدونستم اسمتو 

نیکی صدات میزد فهمیدم ارغوانی

منتهی ازتاپیک آخری الی فهمیدم تو ارغوان اسمته

سلام بهار جان

سلام عزیزم

خوبی

خا بگو کی هستی دیگه چرا مارودست می اندازی خیلی حس بدی گرفتم 

صدفی

نازی

گلی 

رقیه ای 

خاکی هستی 

من ۶ساله خواننده خاموش نی نی سایت بودم بعدچطور شما خاموش مارو میخوندی احیانا سوالی برات پیش نمیومدکه بخوای بیای بپرسی؟

بعد من توتاپیک جوجه جان باکاربری دیگه ام فعال بودم نه بااین یکی که بخوای بشناسیم.

شرمنده اگه تند رفتم 🙏🙏ولی ازحس ایستگاه شدن بدم میاد

سلام سلام😍😍 ببینید کی اومده😍😍 بهارتوووووون... دختر نازخوشگلتووون🤭😐

سلام خانوووووم خوبی

بهار یه چندتاعکس از طبیعت سرسبز اونجاعکس بزار

ساری سلام چی کردی بچه روبردی دکتر؟