2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست

وااای من پسرمم دوماهش بود گذاشتمش خونه مامانم با شوهرم رفتیم خرید، اونجا جا نبود شوهرم سر خیابون پیادم کرد ک سیب زمینی و پیاز و ...بخرم ته خیابون سوارم کنه، منم با کلی خرید اومدم کنار خیابون ، ماشین شوهرمو ک دیدم نمیدونم ذوق زده شدم یا چی، یهو پام پیچ خورد با همه اونا ، ولو شدم کف خیابون😶😶 سیب زمینی پیاز ها هر کدوم میرفتن یه طرف😂😂 یه اقایی اومد دستمو گرفت بلند کرد همه دورم جم شده بودن، یه اوضاعی بود ک نگم 🤦🤦🤦

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

وااای من پسرمم دوماهش بود گذاشتمش خونه مامانم با شوهرم رفتیم خرید، اونجا جا نبود شوهرم سر خیابون پیا ...

من از خجالت نمیتونستم پا شم، شوهرم سریع ماشین رو پارک کرد اومد منو بلند کرد، وقتی دیدمش حالا نخند کی بخند😂😂😂 اونم ناراحت بود هی چش غره ک بسه 🤭🤭🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیکی خاک تو مخت الان من هرت و هرت میکنم شوهره پا میشه خفم میکنه هااا😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂 ساری ولله راست میگم آخه میدونی وسطی بازی میکردیم بعد من وسط بودم داداش حسین خیلی بد محکم توپ میزد نامردی بود من دردم میومد  خیلی بد میزد 

من گفتم تو رو خدا آروم بزن درد م میاد لج کرد محکم زد خورد تو گوشم اشکم از دردش در اومد گفتم دیگه من نمیام بازی رفتم بیرون همه صداشون دراومد بابای جاریم بود بهش گفتم حاج علی شما به جای من بازی کن ‌ اونم موفنگیه😂😂😂 دودوری‌ دو دو کرده بود توپ توپ بود😂 بعد گفت باشه اومد وسط  جای من  یهو داماد حسین اینا توپ رو زد خورد بهش 

عین گوجه پخش شد😂😂😂😂 یهو غش کرد🤣🤣😅😅 منم رو به روش بود م یعنی ترکیدم از خنده 

خواهرم هی اخم میکرد  ه نخندم ‌ گفتم آخه باحال افتاد زمین😂😂😂

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
من از خجالت نمیتونستم پا شم، شوهرم سریع ماشین رو پارک کرد اومد منو بلند کرد، وقتی دیدمش حالا نخند کی ...

😂😂🤣😂 منم بودم میخندیدم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
انشالله هم چنین تو عزیزم

فدات شم

😂😂😂😂😂😂😂 ساری ولله راست میگم آخه میدونی وسطی بازی میکردیم بعد من وسط بودم داداش حسین خیلی بد م ...

😂😂آی دلم 😂😂

وااای من پسرمم دوماهش بود گذاشتمش خونه مامانم با شوهرم رفتیم خرید، اونجا جا نبود شوهرم سر خیابون پیا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂🤣😂 منم بودم میخندیدم

بیشتر ب عکس العمل شوهرم خندم گرفته بود، اونم میگفت عااااره بخند خیلی کار خوبی کردی بخند😂😂😂😀😀

😂😂😂😂😂😂😂 ساری ولله راست میگم آخه میدونی وسطی بازی میکردیم بعد من وسط بودم داداش حسین خیلی بد م ...

خوبه جاریت ناراحت نشد.منم تو جاهای حساس خندم مگیره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

😐تو روحت😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂آی دلم 😂😂

😂😂😂

😐تو روحت😀

😂😂😂خو چ کار  کونم‌ خنده دار بود

اینو منم😂😂😂😂

ارغوان برا اون سوتی تو هم کلی خندیدم اونموقع😀😀 ک خندیده بودی ب سوتی مریضه ، یادته؟؟ شوهرت فاز گرفته بود 😂😂