2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
🥺مگ کوچولوترازمن نیس😅 من همیشه هستم ک😌 البته منم ب نحودیگه ازاینکارا انجام میدم‌.... توی محلمو ...

من ۲۶ سالمه 

تو ۲۳ سالته

ارغوان نیکی وساری ام که ۴۰سال به بالاهستن🤭🤭🤭

پس تو کوچولو تری 

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
من ۲۶ سالمه  تو ۲۳ سالته ارغوان نیکی وساری ام که ۴۰سال به بالاهستن🤭🤭🤭 پس تو کوچولو تری&nb ...

اتفاقی پیداتون کردم بعدچند ماه  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اتفاقی پیداتون کردم بعدچند ماه    

خوش اومدی

میشناسمت؟

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
نه خواننده خاموش بودم.

واقعا؟😳😳😂😂😂

چندوقته😄😄

ممنونم.الی ودان هم هستن تواین تاپیک؟

نه گلم نیستن زیادسرنمیزنن.

من ۲۶ سالمه  تو ۲۳ سالته ارغوان نیکی وساری ام که ۴۰سال به بالاهستن🤭🤭🤭 پس تو کوچولو تری&nb ...

ای جانا🥺❤

واقعا ساری ۴۰ ب بالا🥺🥺🥺وایی خاک توسرم بهش هی میگم گابی 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
چهارسال

نه چندوقته مارو میخونی؟

از کجا فهمیدی دان والی میشناسیم؟

ای جانا🥺❤ واقعا ساری ۴۰ ب بالا🥺🥺🥺وایی خاک توسرم بهش هی میگم گابی 

اره بابا احترام شونو نگه دار 

اینها صاحب عروس ودامادهستن 

مخصوصا نیکی شون خاخور جان

نه چندوقته مارو میخونی؟ از کجا فهمیدی دان والی میشناسیم؟

خب از تاپیک جوجه بودم توهم یادمه یه کاربری تو عوض کردی انگار املای اسمت یهو رد شدازچشم یهو دیدم بچه های بورسین

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره بابا احترام شونو نگه دار  اینها صاحب عروس ودامادهستن  مخصوصا نیکی شون خاخور جان

خدامرگگگگممممممم

😭😭😭😭😭

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

@__lover__ وایی ببخشید ساری جونم من نمیدونستم چندسالت 😭😭😭😭بخدا فک میکردم همسنای خودمی شرمندتم بخدا 

خب از تاپیک جوجه بودم توهم یادمه یه کاربری تو عوض کردی انگار املای اسمت یهو رد شدازچشم یهو دیدم بچه ...

من که نشناختمت ولی خوش اومدی 😊😊😊