2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
  عباس

چهارتیکه یا هشت تیکه😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

فعلا روزتون خوش 💋💋💋

عاشقتونم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چهارتیکه یا هشت تیکه😂😂😂

۸

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
مگه زوریه نازگل جان😂😂😂😂

والا بوخدا ما به کسی زور نکردیم بنده خدا گله مند بود منم خواستم لطفی در حقش کنم قبلا آمده بود اون ور همین 

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

منم گوشیم شارژ سه درصد 

خدافز دوستان🙂🌷🌷🌷

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

والا بوخدا ما به کسی زور نکردیم بنده خدا گله مند بود منم خواستم لطفی در حقش کنم قبلا آمده بود اون ور ...

😅🤣شوخی میکنه گلی 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
منم گوشیم شارژ سه درصد  خدافز دوستان🙂🌷🌷🌷

🥺❤نرووو مارو تهنا نزار این بهار بااون ناشناس تنهانزار

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
😅🤣شوخی میکنه گلی 

نه شوخی نبود

یه پست درمیون میگه بیاین اونور خا این ور با اون ور چه فرقی داره .همه دوستیم کنارهم صحبت میکنیم خوبه من بیام خونتون به مهمون هاتون همش بگم پاشین پاشین بیاین خونه من؟

خاک اینجا پاگیره هرکی بره بازم میاد 🥰🥰🥰

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
نه شوخی نبود یه پست درمیون میگه بیاین اونور خا این ور با اون ور چه فرقی داره .همه دوستیم کنارهم صحب ...

بابا دیدیم تو ت گ ها وتفنگ دارها نبودیم بهار جون گفت ما اینجا چیم منم گفتم بیا بریم اون ور حالا مبارک خودت عشقم حسود گوشتی نیستیم بوخدا بله فرقی نداره چه اینجا چه اونجا همه دوستیم 

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
نه شوخی نبود یه پست درمیون میگه بیاین اونور خا این ور با اون ور چه فرقی داره .همه دوستیم کنارهم صحب ...

🤣فدای تو خاک دامن گیرت بشم ک🤣🤣

گند زدم🥺

واس یکی اسکرین پیام گرفتم اسکرین طرف ب خودش ارسال کردم🤣

واییی خدانکنه واتس جی بی داشته باش ک بدبختم🤣🤣🤣

گند زدم🥺 واس یکی اسکرین پیام گرفتم اسکرین طرف ب خودش ارسال کردم🤣 واییی خدانکنه واتس جی بی داشته ...

گیج    

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

اهنگ خوب چی دارین بچه ها؟