2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
بخدا ۱۰ تومن درماه اصلا هیچی نیست  پول یه بستنیه. من ماه به ماه میریزم اسکیرین ام میزارم ✋

عزیزم در ماه 10تومن !!!!!من خجالتی می کشم خیلی ناچیزه

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم در ماه 10تومن !!!!!من خجالتی می کشم خیلی ناچیزه

مثال گفتم ۱۰تومن 

کاملا اختیاری هستش

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
باشه بهار خانوم البته یکم به جست و جو نیازه یه سازمانی که واقعا نیازمندن به کمک پیدا کنیم

بچه ها اگه میشناسین 

معرفی کنید تا درموردش تحقیق کنیم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
هاهاها منم گفتم ده تومن ناچیزه 

شما ۱۰۰تومن بزن خوبه

فقط فکربعدشم باش باید اسکیرین بزاری 

خخخخخخ😄😄😄

شما ۱۰۰تومن بزن خوبه فقط فکربعدشم باش باید اسکیرین بزاری  خخخخخخ😄😄😄

عزیزم من فک میکنم صد تومن هم ناچیزه بعدش دوست ندارم خود نمایی کنم اسکرین بزارم معنی نداره برام 

🤭🤭😃

🤫🤫🤫😂😂😂

سلام دوستان واقعاروم نمیشه اینوبگم ولی اگه براتون ممکنه تاحدتوان به خانواده منم کمک کنید یاحداقل به ی خیریه یاخیرمعرفیشون کنید تاکمکشون کنن الان ی هفتس اومدم خونشون جزشب اول که شوهرم بود مامانم رفت دوساعت التماس سوپرمارکتیه فقط دوتاماست قرضی بهش داده بوددیگه ازاون روز به بعد سحروافطارمون آب ونان خشک میخوریم دیگه هیچی نیست

عزیزم من فک میکنم صد تومن هم ناچیزه بعدش دوست ندارم خود نمایی کنم اسکرین بزارم معنی نداره برام 

نه صحبت خودنمایی نیست 

اسکیرین میزاریم برای انگیزه دادن به هم 😊

بعدش دوست دارم لارج بازیتو ببینم 🤑🤑🤑

سلام  خوبین؟ امضات جالبه  خدایی مگه خواهر دختر همسر نداری؟ خو بااخلاقیات همونا اشنابشو ...

سلام

ممنون

خواهر ، مادر دارم، همسر و دختر ! ندارم !

اینجا دقیقتر آشنا میشم، اگر هم آرامش شما رو بهم میزنم بگید برم !؟

الکی مثلا من خیلی منطقی ام !!!

سلام ؛ کاربر آقا هستم ؛ هذف آشنایی با روحیات بانوان سرزمینم ایران هست.
نه صحبت خودنمایی نیست  اسکیرین میزاریم برای انگیزه دادن به هم 😊 بعدش دوست دارم لارج بازیتو ب ...

چشم ولی اینجا اسکرین نمی زارم تو pvشخصی 😀