2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست

دخترگلا خوش گذشت خدافظ🙃👋

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

خواستم بگم دوستان گلم 

اگر مایل هستین بیاین یه کار خداپسندانه انجام بدیم 

کاملا اختیاری هستش 

صبح داشتم باخودم فکرمیکردم حالاکه دور هم جمعیم بیایم یه ثوابی بکنیم.

ماهانه هرکدوممون یه مبلغی هرچند ناچیز از ۵هزارتومن تا ۱۰هزارتومن یابیشتر به این سازمان های بهزیستی یا کودکان سرطانی کمکم کنیم.

اگه موافقین یاعلی 

بالایک کردن موافقت خودتونو نشون بدین

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواستم بگم دوستان گلم  اگر مایل هستین بیاین یه کار خداپسندانه انجام بدیم  کاملا اختیاری ...

کجاست بهار، اصن چجوریاست؟؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

کجاست بهار، اصن چجوریاست؟؟

شماره حساب دارن تواپیکیشن ۷۸۰

ماهانه یه مبلغی پول بریزیم برای کمک

حالااصلا ۷۸۰ام نه هرجایی که شماهابگین ولی خوب کمک کنیم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

یا کودک های سرطانی محک

شماره حساب دارن تواپیکیشن ۷۸۰ ماهانه یه مبلغی پول بریزیم برای کمک حالااصلا ۷۸۰ام نه هرجایی که شماه ...

عاره موافقم من🙂💋

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عاره موافقم من🙂💋

بخدا ۱۰ تومن درماه اصلا هیچی نیست 

پول یه بستنیه.

من ماه به ماه میریزم اسکیرین ام میزارم ✋

بهار جون عزیزم چرا شدی پاکن من رفتم تو ترک این نیکی طراجمون کجاس بیاد پاک رو به اسم شما طراحی کنه&nb ...

چیزخاصی نبود 

اشتباه ریپ زدم 

کار قشنگیه حتما در حد توانمون انجامش میدیدم

اگه شماهم سازمانی رو میشناسی مطمئن باشه 

خوش حال میشم معرفی کنید

ای خدا گفتم شانس نداریم بهار جون برای ما ریپ بزنه خدایااا کمی شانس 

😄😄😄

شماره حساب دارن تواپیکیشن ۷۸۰ ماهانه یه مبلغی پول بریزیم برای کمک حالااصلا ۷۸۰ام نه هرجایی که شماه ...

عزیزم ما خیریه آبشار کمک میکنیم 

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست