2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
سلام اره دیگه  پس چی وگرنه شماکه اقایی  هیچ بدی نداری 😊😊 حالا من مبصربشم؟🥺🥺🤭🤭

الان مظلوم نمایی کردی🤔🤔🤔🤔

@august1991 ارغواااااااااااان ارغوااااااان🎙️🎤🎤اینو ببین🙄😶

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام اره دیگه  پس چی وگرنه شماکه اقایی  هیچ بدی نداری 😊😊 حالا من مبصربشم؟🥺🥺🤭🤭

😂 برو مبصر اون ور شو

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آااخ آخ نگووو شرمنده میکنی من رو

😂😂😂😂😂😂

سلام صب بخیر نیکی جونم🤗🤗

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

دور از جونت 😂 بپاک دربه در

ول کن بزار بمونه نمیدونن تو نوشتی ک 😀😀😀

ریدی 😂😂الان که میفهمن

😂😂😂😛😛😛

از تو بعیده این کارا 😂😂

چرا پاک میکنی بیشور😀😀

سلام روز بخیر دوستان عزیز دلمممم   باز جمعه شد و حال نیکی دگرگون🙁🙁

سیلام عشق بهار چطوری چرا دگرگون جیگر🥺❤

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
😂😂😂😛😛😛

🤣🤣🤣🤣داری تلافی میکنی 

باااش

ی جا خودت هم میدونی بد جور تلافی میکنم ارغوان ام عمرا وساطت کنه قبول کنم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
🤣🤣🤣🤣داری تلافی میکنی  باااش ی جا خودت هم میدونی بد جور تلافی میکنم ارغوان ام عمرا وساطت ک ...

عاااره یکم ترس ورم داشت 🙄😶😶😶

سیلام عشق بهار چطوری چرا دگرگون جیگر🥺❤

سلام عزیز دل 

جمعه ها بهاری حالم خرابه 

اصلا جمعه ندوست😒

🤣🤣🤣🤣داری تلافی میکنی  باااش ی جا خودت هم میدونی بد جور تلافی میکنم ارغوان ام عمرا وساطت ک ...

اصلی رو‌پاک کردم 😒😒😒😒 زور گو   (اینو هر وقت گذاشتم دهن کجی کردم بت 😐)

سلام عزیز دل  جمعه ها بهاری حالم خرابه  اصلا جمعه ندوست😒

اوهوم🙁

منم دلم تفریح گردش میخاد....

ازاین شرایط پیش اومده حالم بهم میخوره

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
حالا بهت میگم یه حال ناجوری بگیرمم ازت     صبر کن

پاک کردم بیشعووووور😏🙄😶

اصلی رو‌پاک کردم 😒😒😒😒 زور گو    (اینو هر وقت گذاشتم دهن کجی کردم بت 😐)

گابی🙁

این همه مبصربودین بسه من بشم🤭