2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
😂😂😂یواش میخورم نشه

خاااک تو مخت😂😂

@august1991 ارغوان این چی میگه🙄😶

فک کنم رو‌م نظر داره😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@nazgol1399   نازگل پی وی 😐🙄😶😶

پی وی چ کار🤔🤔

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
پی وی چ کار🤔🤔

فضولی😏🤭🤭🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خاااک تو مخت😂😂 @august1991   ارغوان این چی میگه🙄😶 فک کنم رو‌م نظر داره😂😂😂

اون کیه😂😂😂😂😂

نیکی 😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
پی وی چ کار🤔🤔

برم ببینم ارغوان چی بش گفته ، خیالت راحت ب تو هم میگم 😀😀

خاااک تو مخت😂😂 @august1991   ارغوان این چی میگه🙄😶 فک کنم رو‌م نظر داره😂😂😂

وای نه بگو سارینا فقط مال خودخودمه به هیچ کی نمیدم

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
بجه ها من برم فعلا😍😘

برو عزیزم منم برم کلی کار دارم😀

فکر کردی پاک کنی خفت نمیشی😂😂😂😝😝😝😝

بیشّور😀😀

نیایی جون منم نازی یار قدیمی یادت میا 😁😁😨

😀😀😀 اره یادمه 

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،