2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125179 بازدید | 28510 پست
هااا😶🙄 خوب کاری کردم 🤭🤭😛😝😝😝 چرا بری پیش اقا صندلی بزاری بشینی😶😶  

بهتر یاد بگیرم

بمن گفت تو کار اداری بلدی بیا دفتر دست تو باشه😐من میگم تو بنویس😌

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
سلام. اقا گفت کسی چپ نگات کنه باخودم طرفه😂😂😂

اصن برو پا تخته یه لنگه پا وایسا🙄😒

اقا حواسش پرت نشه اشتباهی یادمون بده😶😐کم تو بورس ضرر کردیم بریم تو ارز هم ضرر کنیم 😐😶

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اصن برو پا تخته یه لنگه پا وایسا🙄😒 اقا حواسش پرت نشه اشتباهی یادمون بده😶😐کم تو بورس ضرر کردیم ب ...

تو چکار داری هرچی اقا بگه

حسود

گچم بمن گفت برو بیار

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
تو چکار داری هرچی اقا بگه حسود گچم بمن گفت برو بیار

😂😂😂😂😂 میخوای اقا بره ته کلاس بشینه تو جاش درس بدی اصن😐😶

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂😂😂 میخوای اقا بره ته کلاس بشینه تو جاش درس بدی اصن😐😶

من که بلد نیستم😏الان میرم بهش میکم شما منو اذیت میکنید

کلاس نذاره اصلا😂😂

من که بلد نیستم😏الان میرم بهش میکم شما منو اذیت میکنید کلاس نذاره اصلا😂😂

😂😂😂😂😂 والله

زور میگی هاا😐😶

جهندم برو پیش اقا بشین😕😕😒

نازگل کجا بشینه🤔🤔🤔

😂😂😂😂😂 والله زور میگی هاا😐😶 جهندم برو پیش اقا بشین😕😕😒 نازگل کجا بشینه🤔🤔🤔

اون میره کلاس بغلی،پیش اون اقا

نیکی جونم سلام

سلامبه روی ماهت صبحت بخیر جون نیکی

پمپاژ قلب نیکی😍

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

نیکی سلام موهات خوبه😀😀😀

سلامبه روی ماهت صبحت بخیر جون نیکی  پمپاژ قلب نیکی😍

🤢🤢🤢 کجای قلب نیکی  

حیف ک دهن کجی نداره 😂😂

صبح علیرضا تست کووید ازم گرفت دعا کنید مثبت شه.دوهفته نرم ازمایشکاه همش😂

خاااااک 😂😂😂 

مگه جوابش زود نمیاد؟؟

نیکی سلام موهات خوبه😀😀😀

سلام به روی ماهت 

خوبی کبد‌ نیکی 😍

خوووووبه دست بوسه☺

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
سلامبه روی ماهت صبحت بخیر جون نیکی  پمپاژ قلب نیکی😍

سلام عزیزم.چشمای منی تو😘😘😘