2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125191 بازدید | 28510 پست

ولی یه دختره بود خیلی شاخ بود بردمش تو توالت زندانیش کردم درو روش بستم😂😂😂😂😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

😐😶😶🙄🙄

هان نترکی صلوات😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
هان نترکی صلوات😂😂😂

نشد دونه دونه ریپ بزنم، برا همتون ک این همه قربون صدقه هم رفتین😐😶🙄🙄

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ولی یه دختره بود خیلی شاخ بود بردمش تو توالت زندانیش کردم درو روش بستم😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂واس همین نبردمت دوچرخه سواری گفتم تو رودخونه خفم میکنی😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نشد دونه دونه ریپ بزنم، برا همتون ک این همه قربون صدقه هم رفتین😐😶🙄🙄

خا توام بودی دورت میگردیدیدیم😍😍😍😍

😂😂😂😂واس همین نبردمت دوچرخه سواری گفتم تو رودخونه خفم میکنی😂😂

ان شالله دفعه بعد تلافی میکنم

چیه عمرم😍😘

چه خبررررتونه چهههههه خبرتونه😂😂😂 یه ساعت نبودم هااا چه دل ها و چه قلوه هاا ک نگرفتین😐😶🙄😃😃 منم گلابی😕😕ن راستی نیکی گلابی بود😄😄😄 من شلغم😐😶👍

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

یاد گرفتیم قایمکی میریم😂😂😂😂

ای تو روحتون 

تک خورها 😂😂😂😂😂😂😂

چه خبررررتونه چهههههه خبرتونه😂😂😂 یه ساعت نبودم هااا چه دل ها و چه قلوه هاا ک نگرفتین😐😶🙄😃😃 من ...

گفتم ک تو عشق منی رفتی احضار ببینی🙄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
گفتم ک تو عشق منی رفتی احضار ببینی🙄

عاااره مرسی 😃😃😃😃اون نیکی فقط ب چشم بد نگات میکنه بهت نظر داره😐🙄😶