2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124905 بازدید | 28510 پست

من برم شام بزارم، از شماها برا من هیچی در نمیاد😂😂😂

همگی متفرق شین🤭🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من برم شام بزارم، از شماها برا من هیچی در نمیاد😂😂😂 همگی متفرق شین🤭🤭

دمی گوجه بزار با گوشت چرخ کرده

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فدات  مرحله ی اتو کشی  و ماسکه😀

پدر مو دراوردی.

الان دود ازکلت بلندمیشه🤯🤯🤯

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
اره گلم. حالا پدر موهاشو درمیاره میزاره زمین میاد😕

وای😆😆💖💖خدا نکنه .الهی همونی بشه که میخاد😁😁

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

من اونو میشناسم اخه

دوزار پول دستش باشه میبره چال میکنه میاد😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من اونو میشناسم اخه دوزار پول دستش باشه میبره چال میکنه میاد😀

وای نه خدایی اگه موهاش فره بهترین کارو کرده

منم کراتین زدم تازگیا  .خیلی خوبه

ولی ریباند انگار دائمیه.من اطلاعات زیادی نداشتم .حالا اگه دوستان کسی اطلاعات کاملی داشت بگه عالیه.یا هر وقت خودش اومد بتعریفه ببینیم چه کرده خوشکل خانم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
عشقم مبارکت باشه من عاشق موهای فرم موهای خودم لخته ☹

نازگل دو دستی موهای صافتو بچسب .موی فر هیچ خیری نداره😩😩😩😩😩😩یکبار با موی فر حمام بری عاشقی از کله قشنگت  میپره🤕

پدر مو دراوردی. الان دود ازکلت بلندمیشه🤯🤯🤯

😂 نه بهار انقده خوب شه 

شلاق‌ شده😀😀

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
وای نه خدایی اگه موهاش فره بهترین کارو کرده منم کراتین زدم تازگیا  .خیلی خوبه ولی ریباند انگا ...

سلام عزیزم رباندیگ فقط مخصوص‌ موهای طبیعی هست 

رو موی رنگ شده انجام نمیدن  

صافیش هم دائمی هست و خیلی بهتر از کراتین 

مگر ریشه در بیاد بری ترمیم

من اونو میشناسم اخه دوزار پول دستش باشه میبره چال میکنه میاد😀

😂😂😂😂جون  دلمممم 

مامان ارغوان خودمی

😂😂😂

تا الان خوبه😍😍😍 اگه این بیشعور ها چشم‌ نزنن

وای نه خدایی اگه موهاش فره بهترین کارو کرده منم کراتین زدم تازگیا  .خیلی خوبه ولی ریباند انگا ...

نمیدونم چون موهام صاف و لخته

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤