2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124898 بازدید | 28510 پست

من گوشت قرمز نمیخورم بدم میاد🥴🥴🥴

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چله گوشت  برنجم خیس کردم ابکش کردم.فقط برم غروب دم کنم

میزاری تو یخچال ارغوان؟؟ یا رو گاز؟؟ زود دم میکشه اینطوری؟؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من گوشت قرمز نمیخورم بدم میاد🥴🥴🥴

ما همه چی میخوریم😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چیو بزاره تویخچال

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

عین رستوران ها دیگه.همیشه اینکارو نمیکنم.

اره اب کش میکنم خنک شد میزارم یخچال

غروب درمیارم قابلمه داغ شد ته دیگشو میزارم.اونم میریزم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
چیو بزاره تویخچال

برنج ابکش کرده رو 😐😶

عین رستوران ها دیگه.همیشه اینکارو نمیکنم. اره اب کش میکنم خنکدشد میزارم یخچال غروب درمیارم قابلمه ...

اهان، گرفتم چی شد، من فک کردم هم اماده ،تو قابلمه با ته دیگ میزاری، مرسی خوبه برا وقتایی ک ادم میره بیرون 

اهان، گرفتم چی شد، من فک کردم هم اماده ،تو قابلمه با ته دیگ میزاری، مرسی خوبه برا وقتایی ک ادم میره ...

اهان چه جالب من بلد نبودم اینجوری

اهان چه جالب من بلد نبودم اینجوری

منم بلد نبودم، خو فقط ما خل و چل بازی در میاریم از تجربیات هم استفاده نمیکنیم ک 😂😂

رستورانا اینجوری میکنن دیگه

دیر دم نمیکشه ارغوان؟؟؟

منم بلد نبودم، خو فقط ما خل و چل بازی در میاریم از تجربیات هم استفاده نمیکنیم ک 😂😂

😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤