2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124897 بازدید | 28510 پست
اهان میگه منو دیده🙄

به منم گفت موهات که مسی بود چراتوعکست مسی نیست🙄😳😳😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوب هستین. به به  چقدر زیبا میخونه. اینجور اهنگ هابه نظر من به ادم ارامش میده 🥰🥰

خداروشکر شما خوبین 

اون لینک قبلی که واستون فرستادم از اشعار استاد شهریار بود که با صدای خودشون بود این آهنگم از اشعار اخوان ثالث بود 

برای من آرامش بخشه راستش نمیتونم آهنگهای با ریتم تند و شاد رو زیاد گوش بدم 😄

❤️#
خداروشکر شما خوبین  اون لینک قبلی که واستون فرستادم از اشعار استاد شهریار بود که با صدای خودشو ...

نه به اون خواننده رندیه نه به اخوان ثالث😄😄

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
به منم گفت موهات که مسی بود چراتوعکست مسی نیست🙄😳😳😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای بهار تورو خدا بریدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
خداروشکر شما خوبین  اون لینک قبلی که واستون فرستادم از اشعار استاد شهریار بود که با صدای خودشو ...

چرا یه شاعری مثل شهریار با اون مسنی شعربااون سوز وگداز میخونه🤔🤔

نه به اون خواننده رندیه نه به اخوان ثالث😄😄

اینکه خوانندش اخوان نبود شاعرش اخوانه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اینکه خوانندش اخوان نبود شاعرش اخوانه

منظورم کلیتشه گلم

😰😰😰

واقعا دوست داشتم اهنگشو.